Curaprox Baby duda V1, modra - 7-18 mesecev (2 dudi)

Za zdrav razvoj otrokovih zob in čeljusti. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 2 dudi
27,06€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: duda
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Zdravje: otroci, dojenčki

Otroška duda CURAPROX Baby je na voljo v treh barvah: v modri, roza in oranžni. Pakiranje vsebuje dve dudi in škatlico za shranjevanje, ki je hkrati uporabna kot sterilizator. Primerna je za malčke stare od 7 do 18 mesecev oz. težke 7 do 10 kg.

Duda je izdelana iz silikonaNe vsebuje bisfenola A (BPA), ftalatov in AZO-barvil.

Kaj pomeni biofunkcionalnost dud CURAPROX Baby?
Duda je oblikovana tako, da pri njeni uporabi ne nastajajo neželeni učinki, kot so deformacija čeljusti in težave pri dihanju skozi usta. Obenem omogoča zdrav razvoj otrokovih zob, ust in čeljusti.

 1. Ravni del sesalnega dela ne pritiska na nebo, zato se oblikuje naraven obok. Duda preprečuje odprti griz in nepravilno izraščanje zob, spodbuja pa tudi pravilno dihanje in spanje.
 2. Zunanji lok sesalnega dela dude usmerja pritisk pri sesanju proti čeljusti, ne proti nebu, zato ima zobni lok primerno zaobljeno obliko.
 3. Prilagodljiv silikonski ščit dude z nekoliko privzdignjenimi izboklinami daje občutek, podoben dojenju, hkrati pa spodbuja naravni proces požiranja.

V prodaji so tudi dude CURAPROX Baby:

 • velikost 0 za starostno obdobje 0–7 mesecev in
 • velikost 2 za starostno obdobje 18–36 mesecev.

Priporočamo uporabo skupaj s trakom CURAPROX Baby, da bo imel malček dudo vedno ob sebi.

Uporaba:

 • Pred prvo uporabo dudo prekuhajte – približno 5 minut. Pustite, da se ohladi, morebitne ostanke vode pa iztisnite.
 • Pred vsako uporabo dudo natančno preglejte – še posebno če ima otrok zobke. Dudo povlecite v vse smeri. Pri prvih znakih poškodbe dudo takoj zamenjajte z novo.
 • Iz varnostnih razlogov se priporoča menjava dude na 1–2 meseca.
 • Dudo hranite v priloženi škatlici ali v suhi posodi s pokrovom.

Navodila za čiščenje škatlice za dudo v mikrovalovni pečici:
Dudo in škatlico očistite z blago milnico in ju sperite pod tekočo vodo. Preverite očiščenost vseh komponent (duda, škatlica in mikrovalovna pečica), saj bi ostanki hrane in maščobe lahko ovirali proces sterilizacije.

Navodila za sterilizacijo:
Škatlico napolnite (25 ml) z vodo, vanjo položite dudo, zaprite pokrov in jo postavite v mikrovalovno pečico na krožnik, da povečate njeno stabilnost. Sterilizirajte 3 minute pri 1000 W.

Vsebina pakiranja:

 • 2 dudi CURAPROX Baby
 • 1 škatlica za shranjevanje ali sterilizacijo

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Druge barve

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...