Curaprox CPS Prime Plus 06-011, medzobne ščetke

Curaprox CPS Prime Plus 06-011 medzobne ščetke so nežne in s ščetinami zapolnijo celoten medzobni prostor. Primerne so za čiščenje najmanjših medzobnih prostorov.
Več...
Pakiranje 5 ščetk + Držalo
7,52€

Curaprox CPS Prime Plus 06-011 medzobne ščetke so nežne in s ščetinami zapolnijo celoten medzobni prostor. Primerne so za čiščenje najmanjših medzobnih prostorov.

Redna in pravilna uporaba medzobne ščetke Curaprox CPS odpravi vse največje pomanjkljivosti običajne zobne ščetke - še posebej pri odstranjevanju oblog med zobmi - in je najpomembnejši pripomoček pri doseganju čistih zob in svežega daha ter pri preprečevanju obolenj dlesni in parodontalnih bolezni.

V setu Curaprox CPS prime plus 06-011 je 5 različnih velikosti medzobnih ščetk Curaprox CPS prime: CPS 06, CPS 07, CPS 08, CPS 09 in CPS 011 ter držalo UHS 409.

Z izredno tanko in močno kirurško žico Cural.

Ustrezno velikost medzobne ščetke najbolje določi zobozdravnik ali ustni higienik z merilno sondo IAP.

Uporaba:
Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov mora biti medzobna ščetka prave velikosti. S svojimi ščetinami mora zapolniti ves medzobni prostor.

Uporaba Curaprox medzobne ščetkeVrh medzobne ščetke nastavimo poševno na dlesen k vhodu v medzobni prostor. Poiščemo optimalni kot vstavljanja in ščetko potisnemo do polovice. Nato se ustavimo, ščetko nagnemo k dlesni in jo nežno potisnemo do konca v medzobni prostor.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...