Curaprox DF 845, zobna nitka

Curaprox DF 845 zobna nitka je idealna za čiščenje ob protetičnih pripomočkih in ortodontskih aparatih.
Več...
Pakiranje 1 navoj
9,77€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nitka
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

Curaprox DF 845 zobna nitka je idealna za čiščenje ob protetičnih pripomočkih in ortodontskih aparatih.

V navitju se izmenjujejo deli z mehko čistilno gobico in plastični deli, kjer nitko prerežemo in jo vstavimo v težko dostopno območje.

Posebej praktično: plastičnih vdevalcev slina ne omehča, tako da ostanejo čvrsti ves čas uporabe.

Uporaba:
Plastični vdevalni del na obeh straneh gobice omogoča vstavitev tudi v najožje prostore med zobmi, čistilna gobica pa enostavno preide tako prostore med zobmi kot pod žičkami ob nosilcih fiksnega ortodontskega aparata. Zaradi priročne škatlice, v kateri je ta nitka pakirana, je lahko vedno pri roki – doma in na poti.

Uporaba Curaprox nitke

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...