Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Curaprox Hydrosonic Black is White (BIW239), komplet + brezplačna dostava

Električna zobna ščetka Curaprox Hydrosonic BIW239 je hidrodinamična sonična zobna ščetka z več kot 32.000 gibi na minuto. Komplet Curaprox Black is White zajema držalo, 2 Hydrosonic nastavka, USB-polnilni kabel in priključek ter belilno zobno pasto Black is White.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
199,07€

Curaprox Black in White

Električna zobna ščetka Curaprox Hydrosonic BIW239 je hidrodinamična sonična zobna ščetka z več kot 32.000 gibi na minuto. Hidrodinamični učinek Curaprox Black in White ščetke pomeni, da ne čistijo zgolj ščetine, ampak tudi mešanica sline, vode in zobne paste, ki je v ustih med ščetkanjem.

To je mogoče zaradi posebne strukture in postavitve vlaken CUREN ter jakosti in hitrosti gibanja ščetin. Zaradi hidrodinamičnega delovanja sonična zobna ščetka Hydrosonic Black is White zobe in dlesen očisti izjemno natančno. Tudi na robu med zobmi in dlesnijo ter do neke mere med zobmi.

Trije načini ščetkanja s Curaprox Hydrosonic električno dentalno ščetko:

 • Intensiv (2 minuti intenzivnega ščetkanje z 32.000 gibi na minuto – odlična izbira za odstranjevanje plaka in bakterij).
 • Soft (2 minuti nežnega ščetkanja z 42.000 gibi na minuto – primerno za čiščenje občutljivih zob in dlesni).
 • Massage (2 minuti masaže dlesni za pospeševanje krvnega obtoka v dlesnih).

Odštevalnik časa:

 • 30-sekundni odštevalnik odmeri čas, ko lahko očistite vsako od štirih območij vaših zob.

Curaprox Hydrosonic nastavek

Nastavek Curaprox Hydrosonic BiW259 ima majhno glavo, s katero pri električnem zobnem ščetkanju lahko enostavno dosežete in očistite tudi težje dostopna mesta. Hydrosonic ščetine so izjemno mehke iz poliestrskih vlaken CUREN in pripomorejo k hidrodinamičnemu delovanju.

Glavo nastavka je oblikoval prof. Ulrich P. Saxer. Za optimalno delovanje je priporočljivo nastavke menjati vsake tri mesece.

Ob nakupu paketa Curaprox Hydrosonic sta priložena dva BIW259 nastavka, kar pri pravilno uporabi in redni menjavi zadostuje za 6 mesecov uporabe. Po tem vam je na voljo, da dokupite samo nastavke - cena Curaprox Hydrosonic nastavkov je okoli 25€ za 2 nastavka, lahko jih najdete tukaj.

Polnjenje baterije električne zobne ščetke

Litijionsko baterijo v držalu zobne ščetke Curaprox Hydrosonic BIW235 je mogoče polniti z USB-priključkom in USB-polnilnim kablom v stenski vtičnici ali na USB-vtičnici.

Belilna zobna pasta Black is White

Pakiranju je dodana belilna zobna pasta Curaprox Black is White, ki s pomočjo aktivnega ogljika varno odstrani zabarvanje zob. Encimi v belilni zobni pasti povečajo antibakterijsko in protivirusno delovanje sline.

Zobna pasta z mineralom hidroksilapatitom, ki je osnovna sestavina zobne sklenine, na zobeh tvori zaščitni sloj in jih remineralizira. Nanohidroksilapatit je v zobni pasti Black is White kot zaščitna plast na zobeh in ima podobno strukturo kot zobna sklenina.

Sestavina Prestige Sparkling Blue na zobeh naredi prosojen filter, ki zmanjša rumeno obarvanost in naredi zobe bolj bele brez uporabe kemičnih snovi.

Black is White zobna krema ne vsebuje škodljivih sestavin, kot so agresivno penilo natrijev lavrilsulfat (SLS), triklosan ali plastični delci. Zato je ob njeni uporabi ustna sluznica zaščitena pred draženjem, posledično pa je zmanjšana možnost za razjede v ustih (afte).

Uporaba električne zobne ščetke

 1. Glavo nastavka s ščetinami zmočite z vodo in nanjo nanesite zobno pasto Curaprox Black is White.
 2. Zobno ščetko držite tako, da bo polovica ščetin na zobeh in druga polovica na dlesni.
 3. Zaprite usta.
 4. Na kratko pritisnite na gumb za vklop/izklop ali z daljšim pritiskom izberite način ščetkanja. Brez hitenja očistite vsak zob posebej.

Vsebina kompleta:

 • 1 držalo Curaprox Hydrosonic Black is White BIW239
 • 2 nastavka Curaprox Hydrosonic BIW259
 • 1 belilna zobna pasta Curaprox Black is White
 • 1 navodilo za uporabo
 • 1 potovalna torbica
 • 1 USB-polnilni kabel
 • 1 USB-priključek
 • 1 polnilnik XS

Garancija na električno zobno ščetko Curaprox Hydrosonic BiW239: 2 leti

Proizvajalec: Curaden AG, Švica

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...