izbor

Curaprox Perio Plus+ Balance, paket (200 ml + 75 ml + 1 zobna ščetka)

Curaprox Perio Plus+ Balance paket vsebuje: ustno vodo Balance, zobno pasto Support in zobno ščetko CS 5460 ultra soft.
Več...
Pakiranje 200 ml + 75 ml + 1 zobna ščetka
20,17€

Set za učinkovito zaščito zob in dlesni Balance je namenjen vsem s povečanim tveganjem za bolezni zob in obzobnih tkiv, kot so karies, gingivitis in parodontitis. Zobna pasta Perio Plus+ Support, ki ne vsebuje škodljivih učinkovin, kot je natrijev lavrilsulfat (SLS), dodatno podpira delovanje ustne vode Perio Plus+ Balance. Z dodano hialuronsko kislino pripomore k naravni regeneraciji tkiv po posegih v ustni votlini, fluoridi pa skupaj s ksilitolom preprečujejo nastanek kariesa.

Za neškodljiv, učinkovit in kakovosten nadzor mehkih zobnih oblog poskrbi zobna ščetka CURAPROX CS 5460 ultra soft.

Curaprox Perio Plus+ Balance, ustna voda s klorheksidinom (200 ml)

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Balance ima zraven 0,05 % klorheksidina (CHX) še CITROX in 0,05 % natrijevega fluorida.

Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja.

CITROX je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče.  Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Ustna voda CURAPROX Perio Plus+ Balance ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice. Primerna je za dolgotrajno uporabo (do 6 mesecev).

Učinkovita je pri posameznikih s povečanim tveganjem za bolezni zob in obzobnih tkiv. Uporabljajo jo lahko tudi vsi, ki nosijo ortodontski aparat in posamezniki s pojavom suhih ustih, ki je posledica zdravljenja.

Uporaba:

  • Uporaba: dvakrat na dan po 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode.
  • Ustna voda se lahko uporablja največ 6 mesecev oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.
  • Sočasno uporabljajte samo zobne paste, ki ne vsebujejo SLS-a (natrijevega lavril sulfata), saj le-ta nevtralizira delovanje CHX (klorheksidina).

Sestavine (INCI):
AQUA, XYLITOL, POLYSORBATE 20, AROMA, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM FLUORIDE, SUCRALOSE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, POLYLYSINE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM FLUORIDE (230 PPM).

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica

Curaprox Perio Plus+ Support, zobna pasta s klorheksidinom (75 ml)

Zobna pasta CURAPROX Perio Plus+ Support ima zraven 0,09% klorheksidina (CHX) tudi CITROX230 ppm natrijevega fluorida in hialuronsko kislino. Klorheksidin učinkovito obvladuje nastanek zobnih oblog, CITROX pa dokazano poveča učinek klorheksidina, ob tem pa je prijetnega okusa in ne vpliva na zmožnost okušanja. V zobni pasti je tudi kopolimer PVP/VA, ki naredi močan zaščiti film na sluznici in zobeh. V zobni pasti pa ni agresivnega penila, natrijevega lavrilsulfata (SLS).

CITROX je naravni izvleček devetih bioflavonoidov iz grenke pomaranče. Je popolnoma naraven in nima neželenih učinkov. CITROX zmanjša tveganje za obarvanje tkiv zaradi klorheksidina.

Zobna pasta Perio Plus+ Support je idealna za uporabo skupaj s katero koli tekočino za izpiranje ust Perio Plus+, saj ščiti zobe in dlesni pred zobnimi boleznim. Odlično dopolnjuje delovanje ustnih vod Perio Plus+.

Namenjena je KRATKOTRAJNI uporabi, do štiri tedne.

Prednosti izdelka:

  • 0,09% CHX zavira nastajanje zobnih oblog
  • 230 ppm natrijev fluorid
  • hialuronska kislina spodbuja obnovo tkiv po oprativnem posegu.
  • brez SLS-a

Uporaba:

  • Uporaba: dvakrat na dan - zjutraj in zvečer, namesto običajne zobne paste.
  • Zobna pasta se lahko uporablja največ 1 mesec oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno.

Sestavine (INCI):
AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, XYLITOL, SODIUM GLUCONATE, XANTHAM GUM, AROMA, CI 77891, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM SULFATE, SODIUM HYALURONATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, VP/VA COPOLYMER, SODIUM FLUORIDE (230 PPM F), SUCRALOSE, DISODIUM PHOSPHATE, SODIUM PHOSPHATE, CITRIC ACID, CITRUS AURANTIUM AMARA FRUIT EXTRACT*, SODIUM BENZOATE, POLYLYSINE

Proizvajalec: Curaden International AG, Švica.

Curaprox CS 5460 Ultra Soft, zobna ščetka

Curaprox CS 5460 Ultra Soft je neverjetno mehka in hkrati učinkovita pri odstranjevanju zobnih oblog, tudi na robu med zobom in dlesnijo.

Med ščetkanjem, z uporabo minimalnega pritiska, ohranja svojo čvrstost, z majhno kompaktno glavo pa enostavno dostopamo do vseh težje dosegljivih mest v ustih.

Vsaka od 5460 ultra mehkih ščetin Curen ima premer 0,1 mm.

Zobna ščetka Curaprox CS 5460 ima osemkotno držalo za lažji oprijem in postavitev ščetin pod kotom 45 stopinj med čiščenjem.

Uporaba:
Ščetine zobne ščetke postavite tako, da bodo napol pokrivale dlesen in napol zobe. S kratkimi krožnimi gibi čistite brez nepotrebnega pritiska. Med ščetkanjem je pomemben ustrezen pritisk - če se ščetine začenjajo odmikati, je to znak premočnega pritiska.

Pakiranje: 1 zobna ščetka Curaprox CS 5460

Za prikaz uporabe si oglejte spodnji video:

  • Prikaz čiščenja ortodontskega aparata

Proizvajalec: Curaden AG, Švica 

Barva ščetke na fotografiji se lahko razlikuje od dobavljene!

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...