Delarom aromatična osvežilna krema za noge

Aromatična osvežilna krema za noge ima lahko teksturo, ki se hitro vpija. Vonj mentola in sivke deluje zelo osvežilno na noge, ki so nagnjene k potenju.
Več...
Pakiranje 125 ml
28,87€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: noge, stopala
Oznaka: suha koža, trda koža
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: vlaženje

Delarom aromatična osvežilna krema za noge ima nežno ne mastno teksturo, ki se hitro vpije.

Vonj mentola in sivke deluje zelo osvežilno na noge, ki so nagnjene k potenju. Pomaga proti suhi koži pet, kožo naredi prožno, mehko, sprošča utrujene noge in jim nudi udobje. 

Uporaba:
Kremo nanesite na noge, ter masirajte z nežnimi krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije v kožo. Po potrebi postopek ponovite večkrat na dan.

Vsebnost:
Organsko karitejevo maslo, organsko sezamovo olje, organsko olje mareličnih pečk, olje borage, naravni mentol, eterično olje sivke.

0% PARABENOV
0% FENOKSIETANOLA
0% SILIKONA
0% MINERALNIH OLJ
0% SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA

Delaromove formule temeljijo na fitoterapiji, ki preučuje učinke rastlin, na aromaterapiji in aromakologiji, ki preučujeta vpliv dišav na obnašanje in stanje kože ter razpoloženje posameznika.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...