izbor

Delarom čistilni gel za obraz z zrnci jojobe (125 ml)

Delarom čistilni gel za obraz z zrnci jojobe za vse tipe kože (tudi občutljivo) ima lahko in nežno penasto tekrturo. Zahvaljujoč zrncam jojobe, s kože odstrani nečistoče in sledi ličil.
Več...
Pakiranje 125 ml
23,19€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: čistilni gel
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: čiščenje

Delarom čistilni gel za obraz z zrnci jojobe za vse tipe kože (tudi občutljivo) ima lahko in nežno penasto tekrturo.

Zahvaljujoč zrncam jojobe, s kože odstrani nečistoče in sledi ličil. Uravnava hidro-lipidni plašč kože. Koža je po uporabi mehka, čista in sveža. 

Uporaba:
Zjutraj in/ali zvečer nanesite gel piling na vlažno kožo, nežno masirajte, ter nato temeljito izperite.

Vsebuje:
Izvleček ognjiča, izvleček bele koprive, prah olivnih pečk, zrnca jojobe.

0% PARABENOV
0% FENOKSIETANOLA
0% SILIKONA
0% MINERALNIH OLJ
0% SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA

Delaromove formule temeljijo na fitoterapiji, ki preučuje učinke rastlin, na aromaterapiji in aromakologiji, ki preučujeta vpliv dišav na obnašanje in stanje kože ter razpoloženje posameznika.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...