Serum za obraz z liftingom, Delarom (30 ml)

Delarom lifting serum za obraz s hialuronsko kislino je visoko koncentriran serum z aktivnimi sestavinami in je prava pomlajevalna terapija vaše kože.
Več...
Pakiranje 30 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
79,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: vlaženje

Delarom lifting serum za obraz s hialuronsko kislino je visoko koncentriran serum z aktivnimi sestavinami in je prava pomlajevalna terapija vaše kože. 

V kombinaciji z učvrščevalnimi in vlažilnimi aktivnimi sestavinami pomaga izboljšati elastičnost, čvrstost in navlaženost kože, saj preprečuje izgubo vode iz kože.

Po uporabi se zmanjšajo nepravilnosti, koža je svilnato mehka, sijoča in mladostna.

Obrazni serum

Uporaba:
Zjutraj in/ali zvečer nanesite serum na očiščen predel okoli oči. Nežno tapkajte in začnite pri zunanjem delu, ter se počasi pomikajte proti notranjemu delu. Nadaljujte s kremo za obraz.

Izdelki za posebno nego kot je serum za obraz omogočajo dodatno nego, ki je nepogrešljiva za kožo. Uporabljajo se v kombinaciji z izdelki vsakodnevne nege za povečanje njihovega učinka.
Kožo oskrbijo z dopolnili, bistvenimi za njen mladostni kapital.

0% PARABENOV
0% FENOKSIETANOLA
0% SILIKONA
0% MINERALNIH OLJ
0% SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA

Delaromove formule temeljijo na fitoterapiji, ki preučuje učinke rastlin, na aromaterapiji in aromakologiji, ki preučujeta vpliv dišav na obnašanje in stanje kože ter razpoloženje posameznika.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...