Delarom Pro-Cellular, serum za predel okoli oči

Delarom Pro-Cellular učvrščevalni serum za predel okoli oči je intenzivna nega proti staranju, posebej oblikovana za občutljivo kožo za nego predela okoli oči.
Več...
Pakiranje 15 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
55,43€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: oči, obraz
Oznaka: gube
Zdravje: starost, vlaženje

Delarom Pro-Cellular učvrščevalni serum za predel okoli oči je intenzivna nega proti staranju, posebej oblikovana za občutljivo kožo za nego predela okoli oči.

Sestavini Juvenessense in IRIS znani po svojih vlažilnih in revitalizacijskih učinkih, sta skupaj z ostalimi naravnimi aktivnimi sestavinami združeni v učinkovit serum, ki obnovi kožno strukturo in se bori proti vidnim znakom staranja. 

Bogata in nežna tekstura ponuja takojšnje udobje.

Uporaba:
Zjutraj in/ali zvečer nanesite serum na očiščen predel okoli oči. Nežno tapkajte in začnite pri zunanjem delu, ter se počasi pomikajte proti notranjemu delu.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...