akcija

Delarom Pro-Cellular, serum za predel okoli oči

Vsi izdelki Delarom so vam na voljo 20% ugodneje.
Delarom Pro-Cellular učvrščevalni serum za predel okoli oči je intenzivna nega proti staranju, posebej oblikovana za občutljivo kožo za nego predela okoli oči.
Več...
Pakiranje 15 ml
Redna cena 55,43€
44,34€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: oči, obraz
Oznaka: gube
Zdravje: starost, vlaženje

Delarom Pro-Cellular učvrščevalni serum za predel okoli oči je intenzivna nega proti staranju, posebej oblikovana za občutljivo kožo za nego predela okoli oči.

Sestavini Juvenessense in IRIS znani po svojih vlažilnih in revitalizacijskih učinkih, sta skupaj z ostalimi naravnimi aktivnimi sestavinami združeni v učinkovit serum, ki obnovi kožno strukturo in se bori proti vidnim znakom staranja. 

Bogata in nežna tekstura ponuja takojšnje udobje.

Uporaba:
Zjutraj in/ali zvečer nanesite serum na očiščen predel okoli oči. Nežno tapkajte in začnite pri zunanjem delu, ter se počasi pomikajte proti notranjemu delu.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...