Sončna krema SPF 30, Delarom (50 ml)

Delarom sončna krema - SPF 30 je kombinacija filtrov z naravnimi izvlečki, ki ščitijo pred UVA in UVB filtri, kateri so glavni sovražniki kože.
Več...
Pakiranje 50 ml
29,86€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: koža
Oznaka: občutljiva koža
Vsebnost: ZF 30
Zdravje: zaščita kože, sončenje

Delarom sončna krema - SPF 30 za normalno do občutljivo je visoko zaščitna krema za sončenje.

Kombinacija filtrov z naravnimi izvlečki ščiti pred UVA in UVB filtri, kateri so glavni sovražniki kože. Obogatena je z izvlečkom metuljevega grma, preprečuje staranje kože in ščiti DNK celic.

Krema za sončenje

Pred močnim soncem se je potrebno zaščititi, še posebej v poletnem času in v primeru višinskega sonca. Sončna krema Delarom je enostavna za uporabo.

Uporaba:
Bogato plast kreme nanesite pred izpostavljanjem soncu. Nanos večkrat ponovite (maksimalno vsaki 2 uri). Izogibajte se sončenju opoldan, ko so žarki najmočnejši.

Opozorilo:
Sončne kreme ne nudijo popolne zaščite. 

Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...