DentYucral Diabetic, zobna pasta (75 ml)

DentYucral Diabetic je prva zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe redne dnevne nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo ter oseb s povišanim krvnim sladkorjem.
Več...
Pakiranje 75 ml
5,98€
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: zobje, dlesni
Zdravje: diabetes

DentYucral Diabetic je prva zobna pasta, ki so jo razvili za specifične potrebe redne dnevne nege zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo ter oseb s povišanim krvnim sladkorjem.

Osebe s sladkorno boleznijo morajo biti še posebej pozorne na ustno nego in higieno, tako v smislu  rednega obiskovanja zobozdravnika kot v smislu natančnega čiščenja. Dokazana je namreč   medsebojna povezava med splošnim zdravjem in zdravjem ustne votline, ki je dvosmerna.  Tako   velja, da se z višjim krvnim sladkorjem poveča verjetnost za težave v ustni votlini. Oziroma slabše kot   je zdravje ustne votline, večja je verjetnost, da bo krvni sladkor povišan, npr. ob vnetjih dlesni. 

DentYucral Diabetic zobna pasta vsebuje več kot 25 skrbno izbranih sestavin, ki so jih pozorno izbrali glede na njihove lastnosti, za ustrezno dnevno nego zob in ustne votline oseb s sladkorno boleznijo.

Glavne značilnosti:

 • Čiščenje zob: Vsebuje delce kremena, ki pomagajo nežno a učinkovito odstranjevati zobne  obloge in natrijev lavril sulfat, ki pomaga raztapljati obloge in druge snovi, ki se nabirajo na   zobeh.
 • Krepitev zob: Kalcij za krepitev zob in fluorid za krepitev zobnega emajla.
 • Nega in zaščita dlesni: Vsebuje pantenol, alantoin, aloe vero, arniko, vrbovec, vitamin C,  vinsko trto, bodečo lobodiko, golostebelni sladki koren in hialuronsko kislino.
 • Proti oblogam: CPC, materina dušica in golostebelni sladki koren.

DentYucral Diabetic zobna pasta je posebej zasnovana v pomoč osebam s sladkorno boleznijo pri skrbi za redno, dnevno higieno ustne votline.

Uporaba:
Na zobno ščetko nanesite zobno pasto in ščetkajte 2 do 3 minute.

Da je ustna nega učinkovita, jo je treba izvajati dnevno.
Pomembno je redno obiskovanje zobozdravnika, ki spremlja zdravje ustne votline, še posebej dlesni.
Primerno samo za odrasle. Vsebuje natrijev monofluorofosfat 1460 ppm / ion fluorid.

Opozorilo:
Pri vnosu fluora iz drugih virov, ali če ste alergični ali občutljivi na katero od sestavin te zobne paste, se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim osebjem.

Sestavine (INCI):
Aqua (Water),  Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Titanium Dioxide, Alcohol, Aroma (Flavour), Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Menthol, Aloe Barbadensis (Aloe Extract), Panthenol, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Ruscus Aculeatus (Butcheerbroom) Root Extract, Epilobium Angustifolium (Willow Herb Extract), Caprylyl Glycol, Allantoin, Sodium Saccharin, Calcium Glycerophosphate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Hyaluronate.

Contains 1460 ppm de Fluor / ion fluoride.

Dobavitelj: VI vis d.o.o., Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija, e-mail: info@microdot.si
Proizvajalec: Laboratory Manufacturer Travessía Industrial 149, 5º B 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Španija, e-mail:/

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 22.9. do 29.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...