Deprim forte, trde kapsule

- rok uporabe 11/2018 -

Zdravilo Deprim Forte izboljša simptome blagih depresivnih stanj, kot so potrtost, nerazpoloženje, izguba zanimanja in pomanjkanje energije, ki vplivajo na izvajanje vsakodnevnih aktivnosti (v službi, doma, s prijatelji).
Več...
Pakiranje 20 kapsul
10,24€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

šentjanževka

Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Deprim Forte je rastlinskega izvora. Vsebuje suhi kvantificirani ekstrakt zeli šentjanževke Hypericum perforatum L., herba, extractum siccum quantificatum.
Zdravilo Deprim Forte izboljša simptome blagih depresivnih stanj, kot so potrtost, nerazpoloženje, izguba zanimanja in pomanjkanje energije, ki vplivajo na izvajanje vsakodnevnih aktivnosti (v službi, doma, s prijatelji). Zdravilo Deprim Forte se priporoča za kratkotrajno zdravljenje simptomov blagih
depresivnih stanj pri odraslih in mladostnikih, starejših od 18 let.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 6 tednih zdravljenja, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zdravila ne uporabljajte
Zdravila Deprim Forte ne jemljite, če imate depresivne motnje, ki so hujše od zgoraj opisanih. V tem primeru čim prej obiščite svojega zdravnika.

Jemanje drugih zdravil
Pri sočasnem jemanju drugih zdravil lahko pride do medsebojnega delovanja, zato morate svojega zdravnika obvestiti:

 • če jemljete simvastatin (zdravilo za zniževanje holesterola v krvi)
 • če jemljete finasterid (zdravilo za zdravljenje simptomov, povezanih s povečanjem prostate)
 • če jemljete amitriptilin (zdravilo za zdravljenje depresije)
 • če jemljete benzodiazepine (zdravila za zdravljenje nespečnosti in anksioznosti)
 • če jemljete feksofenadin (zdravilo za lajšanje simptomov pri senenem nahodu)

Zmanjšani učinki zdravil lahko trajajo še en teden po prenehanju jemanja zdravila Deprim Forte.
Zdravila Deprim Forte ne priporočamo, če uporabljate peroralne kontraceptive, ker se njihovi učinki lahko zmanjšajo in zaščita pred zanositvijo ni več zanesljiva. V tem primeru morate uporabljati dodatno kontracepcijo.
Odsvetujemo jemanje zdravila Deprim Forte, če jemljete zdravila proti depresiji, kot so zaviralci ponovnega privzema serotonina (npr. sertralin, paroksetin, nefazodon), buspiron (zdravilo za zdravljenje anksioznosti) in triptani (zdravila proti migreni), ker se poveča tveganje za resne neželene učinke.

Nosečnost in dojenje
Če ste noseči ali dojite, menite, da ste noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, uporabe v teh obdobjih ne priporočamo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Ni znano, da bi zdravilo zmanjšalo sposobnost upravljanja vozil in strojev. Če po jemanju zdravila občutite omotico ali zaspanost, ne vozite in ne upravljajte s stroji.

Pomembne informacije o zdravilu
Med jemanjem zdravila Deprim Forte se izogibajte sončenju ali obsevanju z ultravijoličnimi žarki (UV-žarki). Zaradi jemanja večjih odmerkov, kot je priporočeno, lahko postane koža preobčutljiva na UV-žarke.
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitosti se jemanje zdravila Deprim Forte ne priporoča pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.
Če z zdravilom Deprim Forte sočasno jemljete tudi peroralne kontraceptive, morate uporabljati dodatno kontracepcijo.
Med zdravljenjem z zdravilom Deprim Forte ne pijte alkoholnih pijač.
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitost uporaba zdravila Deprim Forte ni priporočena pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 18 let: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 1-krat na dan, redno ob istem času. Če je potrebno, lahko dnevni odmerek zvečate in vzamete 1 kapsulo 2-krat na dan (zjutraj in zvečer).

Način uporabe zdravila
Zdravilo Deprim Forte vzemite med jedjo z zadostno količino tekočine (en kozarec vode). Kapsul ne smete odpirati!
Ugoden učinek zdravljenja lahko pričakujete po 4 tednih uporabe. Priporočeno trajanje uporabe zdravila Deprim Forte je 6 tednov. Če v tem času še vedno ni znakov izboljšanja, zdravilo prenehajte jemati in se posvetujte z zdravnikom.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Lasje so izbrali Dercos, sedaj 25% ugodneje.

Lasje so izbrali Dercos, sedaj 25% ugodneje.

Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Izdelki Dercos so dostopni v lekarnah. Če se soočate z rednim ali občasnim pojavom prhljaja, so prava izbira šamponi Dercos proti prhljaju, ki so testirani pod ...