Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Deprim forte, trde kapsule

- rok uporabe 11/2018 -

Zdravilo Deprim Forte izboljša simptome blagih depresivnih stanj, kot so potrtost, nerazpoloženje, izguba zanimanja in pomanjkanje energije, ki vplivajo na izvajanje vsakodnevnih aktivnosti (v službi, doma, s prijatelji).
Več...
Pakiranje 20 kapsul
10,24€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

šentjanževka

Kaj je zdravilo in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Deprim Forte je rastlinskega izvora. Vsebuje suhi kvantificirani ekstrakt zeli šentjanževke Hypericum perforatum L., herba, extractum siccum quantificatum.
Zdravilo Deprim Forte izboljša simptome blagih depresivnih stanj, kot so potrtost, nerazpoloženje, izguba zanimanja in pomanjkanje energije, ki vplivajo na izvajanje vsakodnevnih aktivnosti (v službi, doma, s prijatelji). Zdravilo Deprim Forte se priporoča za kratkotrajno zdravljenje simptomov blagih
depresivnih stanj pri odraslih in mladostnikih, starejših od 18 let.
Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 6 tednih zdravljenja, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zdravila ne uporabljajte
Zdravila Deprim Forte ne jemljite, če imate depresivne motnje, ki so hujše od zgoraj opisanih. V tem primeru čim prej obiščite svojega zdravnika.

Jemanje drugih zdravil
Pri sočasnem jemanju drugih zdravil lahko pride do medsebojnega delovanja, zato morate svojega zdravnika obvestiti:

 • če jemljete simvastatin (zdravilo za zniževanje holesterola v krvi)
 • če jemljete finasterid (zdravilo za zdravljenje simptomov, povezanih s povečanjem prostate)
 • če jemljete amitriptilin (zdravilo za zdravljenje depresije)
 • če jemljete benzodiazepine (zdravila za zdravljenje nespečnosti in anksioznosti)
 • če jemljete feksofenadin (zdravilo za lajšanje simptomov pri senenem nahodu)

Zmanjšani učinki zdravil lahko trajajo še en teden po prenehanju jemanja zdravila Deprim Forte.
Zdravila Deprim Forte ne priporočamo, če uporabljate peroralne kontraceptive, ker se njihovi učinki lahko zmanjšajo in zaščita pred zanositvijo ni več zanesljiva. V tem primeru morate uporabljati dodatno kontracepcijo.
Odsvetujemo jemanje zdravila Deprim Forte, če jemljete zdravila proti depresiji, kot so zaviralci ponovnega privzema serotonina (npr. sertralin, paroksetin, nefazodon), buspiron (zdravilo za zdravljenje anksioznosti) in triptani (zdravila proti migreni), ker se poveča tveganje za resne neželene učinke.

Nosečnost in dojenje
Če ste noseči ali dojite, menite, da ste noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom, preden vzamete to zdravilo. Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, uporabe v teh obdobjih ne priporočamo.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Ni znano, da bi zdravilo zmanjšalo sposobnost upravljanja vozil in strojev. Če po jemanju zdravila občutite omotico ali zaspanost, ne vozite in ne upravljajte s stroji.

Pomembne informacije o zdravilu
Med jemanjem zdravila Deprim Forte se izogibajte sončenju ali obsevanju z ultravijoličnimi žarki (UV-žarki). Zaradi jemanja večjih odmerkov, kot je priporočeno, lahko postane koža preobčutljiva na UV-žarke.
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitosti se jemanje zdravila Deprim Forte ne priporoča pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.
Če z zdravilom Deprim Forte sočasno jemljete tudi peroralne kontraceptive, morate uporabljati dodatno kontracepcijo.
Med zdravljenjem z zdravilom Deprim Forte ne pijte alkoholnih pijač.
Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti in učinkovitost uporaba zdravila Deprim Forte ni priporočena pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 18 let: Priporočeni odmerek je 1 kapsula 1-krat na dan, redno ob istem času. Če je potrebno, lahko dnevni odmerek zvečate in vzamete 1 kapsulo 2-krat na dan (zjutraj in zvečer).

Način uporabe zdravila
Zdravilo Deprim Forte vzemite med jedjo z zadostno količino tekočine (en kozarec vode). Kapsul ne smete odpirati!
Ugoden učinek zdravljenja lahko pričakujete po 4 tednih uporabe. Priporočeno trajanje uporabe zdravila Deprim Forte je 6 tednov. Če v tem času še vedno ni znakov izboljšanja, zdravilo prenehajte jemati in se posvetujte z zdravnikom.

Blank slika
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...