Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Dermalex, krema za atopični dermatitis (30 g)

Dermalex krema za atopični dermatitis je proizvod namenjen odraslim in otrokom od 6 let s simptomi blagega ali zmernega atopičnega dermatitisa.
Več...
Pakiranje 30 g
11,69€

Medicinski pripomoček

Pred uporabo Dermalex Repair kreme pozorno preberite navodila za uporabo.

Dermalex krema za atopični dermatitis je proizvod namenjen odraslim in otrokom od 6 let s simptomi blagega ali zmernega atopičnega dermatitisa. Proizvod pospešuje obnovo vrhnje plasti kože, ki je poškodovana zaradi atopičnega dermatitisa. Sproži obnovitveni mehanizem kože ter na koži oblikuje plast proti bakterijskim toksinom in neželenim mikroorganizmom. Vlaži in nadomešča manjkajoče naravno prisotne ceramidne sestavine v koži z atopičnim dermatitisom.

Dermalex Repair krema je dermatološki proizvod za nego kože s simptomi atopičnega dermatitisa, kot so srbenje, rdeči madeži, suha koža, luščenje, odrgnine, mehurji, gnojenje, papule, razjede, eksudacija in trda koža.

Proizvod je v obliki kreme, ki se nanaša na kožo.

Priporoča se odraslim in otrokom starejšim od 6 let, ki imajo poškodovano kožo zaradi simptomov atopičnega dermatitisa ter vsem, ki želijo ohranjati izboljšano stanje kože, nagnjene k dermatitisu. Če se simptomi ponovno pojavijo, takoj nanesite Dermalex Repair kremo za hitrejše izboljšanje vaših simptomov.

Dermalex Repair krema je razvita in preizkušena s strani dermatologov.

Proizvod ne vsebuje kortikosteroidov, zaviralcev kalcinevrina, umetnih barvil, dišav in parabenov.

V resnih primerih s hiperakutnimi simptomi atopičnega dermatitisa se pred (ponovno) uporabo Dermalex Repair kreme posvetujte s splošnim zdravnikom, pediatrom ali dermatologom.

Med kliničnimi opazovanji proizvoda in/ali po njih niso zabeležili alergijskih reakcij, večjih ali manjših trajajočih neželenih učinkov, kontraindikacij in/ali prenesenih alergij.

Med uporabo kreme se lahko neposredno po nanosu za kratek čas pojavi rahlo ščemeč občutek.

Dermalex Repair krema ne povzroča povratnega učinka ob prenehanju uporabe. Uporaba kreme ne povzroča tanjšanja kože, modric ali alergijske reakcije na svetlobo.

Uporaba:
Pri vsaki uporabi Dermalex Repair kreme sledite navodilom za uporabo. Če se v zvezi z navodili za uporabo pojavijo kakrnikoli dvomi ali nejasnosti, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Pred uporabo odstranite zaščitno aluminijasto folijo na tubi. Prizadeto kožo pazljivo očistite z mlačno vodo in po potrebi s posebnim čistilnim losjonom za kožo. Na kožo nanesite tanko plast kreme. Ponovite 2 do 3 krat dnevno (ali po kopanju, tuširanju ali umivanju rok).

Dermalex Repair krema se lahko uporablja tako pogosto kot je potrebno, tudi v daljšem časovnem obdobju.

V primeru izredne suhosti kože ali srbenja uporabite hipoalergeno vlažilno kremo brez vonja za prekrivanje in blaženje prizadetega območja po nanosu Dermalex Repair kreme.

Ne pušča madežev na oblačilih, ne obarva ali povzroča depigmentacije kože.

Sestavine:
Skin Identical Ceramide complex, Modified Alumino-silicates, Purified water, Glycerol, Glyceryl Stearate, Cocoglycerides, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myrisate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Alkaline earth minerals optimised for atopic eczema tretment.

Pomembne informacije:
Prve dva ali tri dneve uporabe nanesite kremo na vlažno kožo. Nato jo lahko nanašate tudi na suho kožo. Dermalex Repair krema je vodotopna. Zato kremo ponovno nanesite vedno po umivanju rok, tuširanju ali kopanju.

Ne praskajte se po srbeči koži. Vaši nohti naj bodo zelo kratki, da preprečite okužno ali draženje. Ne nanašajte kreme na odprte rane ali odprte rane, ki so posledica pokanja ali praskanja kože.

Kadar je to mogoče nosite ohlapna oblačila iz naravnih materialov. Naravni materiali vpijajo pot, telesne izločke in oljne losjone.

Opozorila:
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika, oči temeljito izperite z mlačno vodo.

Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na odprtih ranah. Če se med uporabo ali po njej pojavi draženje ali alergijska reakcija, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom ali dermatologom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi (do 25°C). Da bi zagotovili hipoalergenske lastnosti, Dermalex Repair krema vsebuje najmanjše možne količine konzervansov in stabilizatorjev. Proizvoda ne izpostavljajte ekstremno visokim ali nizkim temperaturam ali neposredni sončni svetlobi.

Kreme ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je odtisnjen na ovojnini in na tubi.

Proizvod ni primeren za otroke mlajše od 6 let.

V primeru kombiniranja Dermalex Repair kreme z drugimi kremami za nego kože z atopičnim dermatitisom je pred uporabo priporočljivo posvetovanje z zdravnikom, prediatrom ali dermatologom, da bi se izognili neželenim učinkom.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...