Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Dermalex Repair, krema za rosaceo in kuperozo

Dermalex Repair krema za rosaceo in kuperozo je dermatološko preizkušen proizvod za nego kože s simptomi rosacee in kuperoze, kot so rdečica, zardevanje, razširjene žilice in napeta, trda ter suha koža.
Več...
Pakiranje 30 g
18,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, telo
Simptom: suha koža, draženje, rdečica, kapilare
Zdravje: vlaženje, zaščita

Medicinski pripomoček

Pred uporabo Dermalex Repair kreme pozorno preberite navodila za uporabo.

Dermalex Repair krema za rosaceo in kuperozo je dermatološko preizkušen proizvod za nego kože s simptomi rosacee in kuperoze, kot so rdečica, zardevanje, razširjene žilice in napeta, trda ter suha koža.

Dermalex Repair krema blaži tipične simptome rosacee, tako da popolnoma  obnovi zaščitno funkcijo kože. Patentirana tehnologija Tri-solve na koži ustvari zaščitni sloj, ki ji pomaga obnoviti in navlažiti povrhnjico.

Dermalex Repair krema kožo ščiti tudi s specifičnimi UV filtri ter tako nevtralizira pomemben dejavnik, ki vpliva na pojav simptomov rosacee in kuperoze. Krema prav tako vsebuje dobro znane negovalne in blažilne sestavine ter zeleni pigment, ki zmanjšuje pordelost kože in dviguje samozavest.

Dermalex Repair krema za rosaceo in kuperozo je dermatološko preizkušena.

Hitro se vpije in ne masti.

Dermalex Repair krema je primerna za vse vrste kože.

Ne vsebuje dišav, kortikosteroidov ali parabenov.

Med kliničnimi testiranji proizvoda in/ali po njih niso zabeležili alergijskih reakcij.

Uporaba:
Dermalex Repair kremo za rosaceo in kuperozo vedno uporabljajte v skaldu z navodili za uporabo. Če se v zvezi z navodili za uporabo pojavijo kakršnikoli dvomi ali nejasnosti, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Pred uporabo odstranite aluminijasto zaščito, ki se nahaja pod pokrovčkom. Nežno očistite prizadeto območje z mlačno vodo. Na prizadeto območje nanesite tanek sloj Dermalex Repair kreme za rosaceo in kuperozo. Postopek ponovite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.

Sestavine:
Tri-Solve, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bisabolol, Esculin, Triticum Vulgare Germ Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Boswellia Serrata Extract, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, CI 42090, CI 19140.

Pomembna opozorila in varnostni ukrepi:
Dermalex Repair kreme za rosaceo in kuperozo nikoli ne nanašajte na razpokano ali poškodovano kožo.

Izogibajte se stiku kreme z očmi ali genitalijami. V primeru stika, površino temeljito izperite s toplo vodo.

Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte na odprtih ranah. V primeru dolgotrajnega draženja ali alergijske reakcije prekinite z uporabo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Kreme ne uporabljajte po izteku roka uporabe, ki je odtisnjen na ovojnini in na tubi. Shranjujte pri sobni temperaturi (15-25°C). Dermalex Repair kreme ne hranite v bližini vira toplote ali na neposredni sončni svetlobi.

Blank slika
Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...