Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

DermaluxeBrow, serum za nego obrvi (2 ml)

+ Darilo: Eyebrow maskara (9g).

Sestavine izdelka Dermaluxe Brow negujejo obrvi, jih krepijo in dopolnijo ter pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi.
Več...
Pakiranje 2 ml +9 g
42,20€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: oči
Zdravje: ličenje

DermaluxeBrow je serum, ki pospešuje in krepi rast obrvi. Z njegovo uporabo obrvi zrastejo gostejše in močnejše, hkrati pa jim je povrnjen negovan in sijoč izgled.

DermaluxeBrow za rast obrvi

Sestavine seruma DermaluxeBrow negujejo obrvi, jih krepijo in dopolnijo ter pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi. DermaluxeBrow sestavine hkrati tudi spodbudijo naravno rast obrvi in pomagajo ohranjati negovan, močan in sijoč videz.

Uporaba seruma za nego obrvi

Pred uporabo izdelka Dermaluxebrow si očistite predel okoli obrvi. Na očiščeno in suho kožo si nanesite izdelek Dermaluxebrow tik pod lokom obrvi in/ali na ostalih področjih, kjer so obrvi tanke in redke (kot kaže skica).

Dermaluxebrow nanašamo enkrat na dan, najboljše zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna saj formula Dermaluxebrow zagotavlja vse potrebne sestavine za uporabo enkrat na dan.
Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Dermaluxebrow nanašate 1-2x na teden.

Opozorilo:
Pri nanašanju izdelka Dermaluxebrow, je potrebno paziti, da tekočina ne zaide v oko. Če tekočina kljub temu pride v stik z očesom in povzroči draženje le tega, si oko sperite z vodo.

Če se pojavi hujše vzdraženje z uporabo izdelka Dermaluxebrow prekinite. Ne nanašajte na poškodovano kožo. Nosečnice, doječe matere, osebe mlajše od 18 let in pacienti na kemoterapiji izdelka Dermaluxelbrow ne smejo uporabljati. Shranjujte izven dosega otrok.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Extract, Sodium Lactate, Sodium PCA, Proline , Faex Extract, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Root Extract , Chamomilla Recutita Flower Extract , Sodium Hyaluronate, Niacinamide ,Arbutin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Sorbitol, Isopropyl Cloprostenate (and) Alcohol.

Darilo:
Popolna partnerja za zapeljiv poletni pogled
Serum za naravne obrvi Dermaluxebrow in maskara za urejene obrvi
Edini pripomoček, ki ga potrebujete za urejene in močneje definirane obrvi, ki po nanosu niso lepljive. Manjša krtačka omogoča lažji nanos, obrvi so tako lepo oblikovane, naravno močne in nežne na otip.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glyceryl Stearate, PVP, Glycerin, PEG-100 Stearate, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, Sodium Dehydroacetate, Laureth-7, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Nylon-6, Mica, Silica, CI 77266 (nano).

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...