akcija izbor

DermaluxeLash - paket 2 x 1,5 ml

Dermaluxe Lash zagotavlja daljše in gostejše trepalnice in obrvi v samo nekaj tednih s pomočjo pospeševanja njihove naravne rasti.
Več...
Pakiranje
Redna cena 84,40€
Poštnina Brezplačna poštnina
59,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum, Darilni seti
Mesto uporabe: oči
Zdravje: ličenje

Dermaluxe Lash (prej poznan tudi pod imenom NutraLuxe Lash) ni maskara, ki bi trepalnice navidezno podaljšala in jim povečala volumen, temveč je izdelek, ki pospešuje in krepi njihovo rast. Z njegovo uporabo trepalnice zrastejo daljše, gostejše in močnejše, svetle trepalnice pa potemnijo. 

Uporaba:
Podobno kot pri uporabi črtala za oči, z enim potegom nanesite izdelke na očiščeno in suho kožo ob dlačnih mešičkih trepalnic, na zgornjo in spodnjo veko. Nanesite enkrat dnevno, najbolje zvečer. Količina na čopiču zadošča za nanos na obeh očesih.

Ko trepalnice dosežejo dolžino s katero ste zadovoljni, je za vzdrževanje dolžine dovolj nanos DermaluxeLash le na vsake 2-3 dni.

 

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...