akcija izbor

DermaluxeLash akcija 2+1 (serum za trepalnice)

- 2+1 akcija -

DermaluxeLash serum za rast trepalnic vam je na voljo v posebni ponudbi.
Derma-Luxelash zagotavlja daljše in gostejše trepalnice in obrvi v samo nekaj tednih s pomočjo pospeševanja njihove naravne rasti.
Več...
Pakiranje
Redna cena 126,60€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 86,41 €
Poštnina Brezplačna poštnina
86,41€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum, darilni seti, kozmetični seti
Mesto uporabe: oči
Zdravje: ličenje

Derma-Luxelash (prej poznan tudi pod imenom NutraLuxe Lash) ni maskara, ki bi trepalnice navidezno podaljšala in jim povečala volumen, temveč je izdelek, ki pospešuje in krepi njihovo rast. Z njegovo uporabo trepalnice zrastejo daljše, gostejše in močnejše, svetle trepalnice pa potemnijo. 

Uporaba:
Podobno kot pri uporabi črtala za oči, z enim potegom nanesite izdelke na očiščeno in suho kožo ob dlačnih mešičkih trepalnic, na zgornjo in spodnjo veko. Nanesite enkrat dnevno, najbolje zvečer. Količina na čopiču zadošča za nanos na obeh očesih.

Ko trepalnice dosežejo dolžino s katero ste zadovoljni, je za vzdrževanje dolžine dovolj nanos DermaluxeLash le na vsake 2-3 dni.

Na voljo je DermaluxeLash akcija v 2+1 pakiranju.

 

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...