izbor

Desderman Pure Gel, gel za razkuževanje rok - s pumpico (500 ml)

-rok uporabe 06/2023 -

Čiste roke niso nujno varne!
Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok, s popolnim virucidnim delovanjem. Biocidni proizvod.
Več...
Pakiranje 500 ml
6,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zaščitna oprema, gel
Mesto uporabe: roke
Oznaka: glivice
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: čiščenje, zaščita kože

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in virusom (popolno virucidno delovanje). Vsebuje vlažilne snovi, ki kožo ščitijo in negujejo. Brez dodanih barvil in dišav. Primeren je za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Odmerjanje in način uporabe:

Higiensko razkuževanje rok: 3 ml gela vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund. Pustite, da se posuši.

Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino gela vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min). Ves čas vtiranja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

DODATNE INFORMACIJE:

Pakiranje:

500 ml

Podrobna sestava:
100 g Desderman pure gela vsebuje: 78,2 g etanola (96 %) in 0,1 g bifenil-2-ola.

Opozorila:
NEVARNO. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

 

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.