Desderman Pure, razkužilo za roke (500 ml)

Desderman pure je pripravljena alkoholna raztopina za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Biocidni proizvod.
Več...
Pakiranje 500 ml
5,00€

Desderman pure je pripravljena alkoholna raztopina za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in lipofilnim virusom*(popolno viruciden, v skladu z EN 14476), adenovirusom (60 sek, tip 2), poliovirusom (3 min), noro virusom in rotavirusom. Vsebuje vlažilne snovi, ki kožo ščitijo in negujejo. Brez dodanih barvil in dišav. Primeren za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Odmerjanje in način uporabe:
Higiensko razkuževanje rok: 3 ml vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund. Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund.

Podrobna sestava:
100 g Desderman pure raztopine vsebuje: 78,2 g etanola 96 % in 0,1 g bifenil-2-ola.

Opozorila:
Lahko vnetljivo. Hraniti v tesno zaprti posodi in v dobro zračenem prostoru. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni. Zaščitite pred zmrzovanjem, vročino in direktno sončno svetlobo. Hranite pri sobni temperaturi v originalni embalaži. Reciklirajte le popolnoma izpraznjeno embalažo. Preostanek izdelka odstranite v skladu z EWC 070604.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...