izbor

Razkužilo za roke Dezikim Derm Kimi za higiensko razkuževanje rok (500 ml)

Dezikim Derm je nevtralno alkoholno razkužilo za roke; dezinfekcijsko sredstvo za razkuževanje rok. Hitro uniči široko paleto mikroorganizmov (bakterije, viruse, glive). Zagotavlja visoko stopnjo higiene.
Več...
Pakiranje 500 ml
6,76€
Lastnosti
Oblika: raztopina, zaščitna oprema
Mesto uporabe: roke
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: zaščita, čiščenje, umivanje, preventiva

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Dezikim Derm je nevtralno alkoholno razkuževalno sredstvo za razkuževanje rok. Hitro uniči široko paleto mikroorganizmov (bakterije, viruse, glive). Zagotavlja visoko stopnjo higiene.

Izgled: brezbarvna prozorna tekočina
Vonj: po alkoholu
Gostota: ca. 0,8 g/cm3

Uporaba in doziranje:
Dezikim Derm nerazredčen nanesemo na čiste roke in si enakomerno vtiramo. Med časom delovanja naj bodo roke ves čas vlažne. Pustimo, da se posuši – ne izpiramo. Primerno tudi za doziranje z milniki. Samo za zunanjo uporabo.

Opozorila:
Pri ravnanju z izdelkom upoštevajte podatke o varni uporabi kemikalij, ki so navedena v varnostnem listu. V primeru stika razkužila za roke z očmi, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Vsebuje alkohol. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Biocidno razkužilo za roke vedno hranite zunaj dosega otrok. Uporabljajte ga varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in informacije o izdelku.

Rok uporabe: 3 leta od datuma proizvodnje.
Proizvaja: KIMI d.o.o., Planjava 1, 1236 Trzin, Slovenija Tel.: +386 1 5300 550; Fax: +386 1 5300 580 info@kimi.si;

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje. Akcija poteka 28. 6. do 30. 6. 2022. Akcija ne velja za izdelke CeraVe, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.