izbor

Dry Pro, vodotesno obuvalo iz lateksa za celo nogo

Vodotesni zaščitni izdelki z vakuumskim tesnjenjem za roke, noge in komolčni pregib omogočajo sproščenost v vodi kljub mavčni oblogi, povojem, kroničnim ranam, protezam ali z vstavljenim flebokatetrom.
Več...
Pakiranje 1 obuvalo
46,04€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: noge
Oznaka: poškodba, rane
Zdravje: kopanje

Dry Pro, vodotesno obuvalo iz lateksa za zaščito noge v mavčni oblogi ali povojih  je izdelano iz kirurškega lateksa. Je enostavno za uporabo in kljub mavcu ali povoju  omogoča umivanje ali celo plavanje.

Vodotesni zaščitni izdelki z vakuumskim tesnjenjem za roke, noge in komolčni pregib omogočajo sproščenost v vodi tudi ljudem s kroničnimi ranami, protezami ali z vstavljenimi flebokatetri.

Dry Pro  je zaščita mavca oziroma povoja, ki omogoča svobodo in sproščenost v stiku z vodo tudi v času, ko vam mavčna obloga ali povoj močno omejuje tovrstne aktivnosti.

Dry Pro je na voljo v različnih velikostih, med katerimi je moč izbirati pred dodajanjem v košarico. Tabelo in navodila za pravilno izbiro primerne velikosti izdelka najdete v zavihku pdf navodila desno zgoraj.

Opozorilo:
Dry Pro zaščitnega obuvala ne smete imeti na nogi predolgo. Priporočamo, da ga snamete najkasneje po 45 minutah uporabe. Obuvala ne smete uporabljati, če imate bolezni ožilja. Ravno tako ni primerno za ljudi, ki so alergični na lateks, saj je izdelano iz naravnega gumiranega lateksa.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist. Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen ...