Ducray Diaseptyl, pršilo za zaščito kože (125 ml)

Ducray Diaseptyl pršilo za zaščito kože je namenjen oskrbi in negi ureznin, odrgnin, raztrganin, po pikih insektov, iritacij in osipov na koži, po pilingu, britju ter depilaciji.
Več...
Pakiranje 125 ml
8,10€

Ducray Diaseptyl pršilo za zaščito kože je namenjen oskrbi in negi ureznin, odrgnin, raztrganin, po pikih insektov, iritacij in osipov na koži, po pilingu, britju ter depilaciji.

Glavna sestavina Diaseptyla je klorheksidin 0,2%. Koža je po uporabi čista. Diaseptyl kože ne draži, ker ne vsebuje alkohola in zaradi tega ne peče. Odlikuje ga odlična sprejemljivost, ki ustreza tudi najbolj občutljivi koži (otroci in dojenčki). Je brezbarven, uporablja se neposredno in se ne izpira.

Uporaba:
S pršilom nanesite nerazredčen izdelek neposredno na želeno območje ali blazinico. Ne izperite. Ne pršite v bližini oči. Ne nanašajte na sluznico.

Doziranje:
Nekajkrat dnevno

Opozorila:
Možna je reakcija v obliki razdražene kože, reakcije preobčutljivosti na klorheksidin pa so zelo redke.

Sestavine (INCI):
Water (Aqua), Glycerin, Chlorhexidine digluconate decyl glucoside, Triethanolamine.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...