Ducray Hidrosis Control, antiperspirantna krema za dlani in podplate - 48 ur (50 ml)

Hidrosis Control antiperspirantna krema za dlani in stopala je namenjena ljudem s prekomernim potenjem dlani in stopal. Od 18. leta starosti dalje.
Več...
Pakiranje 50 ml
12,13€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: roke, stopala
Oznaka: potenje, občutljiva koža
Zdravje: zaščita, zaščita kože

Ducray Hidrosis Control antiperspirantna krema za dlani in stopala je namenjena ljudem s prekomernim potenjem dlani in stopal. Testirano na občutljivi koži. Brez alkohola in brez dišav. Dolgotrajna antiperspirantna učinkovitost. Nevidna kremasta tekstura. Od 18. leta starosti dalje.

Ducray Hidrosis Control pomaga učinkovito in trajno preprečiti pretirano znojenje rok in nog. Vsebuje aluminijeve soli, ki učinkovito zmanjšajo potenje na zdravljenih območjih za 51% že po prvem nanosu. Zahvaljujoč sinergističnemu delovanju učinkovin omogoča tudi učinkovito absorbcijo znoja ter nevtralizira neprijeten vonj. Za vse tipe kože. Visoko tolerančna formula. Brez alkohola in brez dišav. Ne pušča belih sledi, nelepljiva kremasta tekstura. Od 18. leta dalje.

Zmanjšuje in normalizira prekomerno potenje (hiperhidrozo). Za dlani in stopala. Od 18. leta dalje.

Uporaba:
Nanašamo na čisto in osušeno kožo 1 krat dnevno 5 zaporednih dni, nato 2-3 krat na teden za vzdrževanje.  Ne nanašamo na poškodovano kožo.

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARETH-20, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, LYSINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...