Ducray Kertyol P.S.O., krema (100 ml)

Kertyol P.S.O. krema se uporablja za nego na lokaliziranih luskastih predelih na telesu in lasišču. Ob redni uporabi so ploščate obloge vidno zmanjšane.
Več...
Pakiranje 100 ml
13,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: lasišče, lasje
Oznaka: prhljaj, suhi lasje

Kertyol P.S.O. krema, iz Ducray dermatoloških laboratorijev, za nego lokaliziranih luskastih in zadebeljenih kožnih oblog (komolci in kolena) na telesu in lasišču. Ob redni uporabi so ploščate obloge in draženje vidno in občutno zmanjšani.

Krema vsebuje mikronizirano žveplo, glikolno kislino, Kertyol in glicerol. 

P.S.O. = Patches. Scales. Opaque (Zaplate. Luske. Motne.)

Uporaba:
Telo (komolci, kolena): kremo nanesite zjutraj in zvečer z nežnimi masirajočimi gibi. Pustite vsaj 20 minut, da krema deluje. Če je potrebno, sperite ostanek izdelka s čisto vodo. Uporabljajte mesec dni, kljub temu da se stanje lahko izpoljša že po 14 dneh uporabe. Lasišče: Zvečer nanesite kremo s pomočjo aplikatorja. Pustite čez noč. Zjutraj sperite z zaščitnim šamponom, kot je Ducray Elution. Najkrajši priporočeni tretma: 15 dni.

Opozorila:
Preprečite stik z očmi. Omejite izpostavljenost soncu med uporabo izdelka in vedno uporabljajte sredstva za zaščito pred soncem (Zaščitne kreme, pokrivalo,..).

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, ACETAMIDE MEA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, GLYCERYL STEARATE, SULFUR, CETEARETH-33, CROTAMITON, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), SILICA, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, TALC

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...