Ducray Kertyol P.S.O., krema (100 ml)

Kertyol P.S.O. krema se uporablja za nego na lokaliziranih luskastih predelih na telesu in lasišču. Ob redni uporabi so ploščate obloge vidno zmanjšane.
Več...
Pakiranje 100 ml
13,64€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: lasišče, lasje
Oznaka: prhljaj, suhi lasje

Kertyol P.S.O. krema, iz Ducray dermatoloških laboratorijev, za nego lokaliziranih luskastih in zadebeljenih kožnih oblog (komolci in kolena) na telesu in lasišču. Ob redni uporabi so ploščate obloge in draženje vidno in občutno zmanjšani.

Krema vsebuje mikronizirano žveplo, glikolno kislino, Kertyol in glicerol. 

P.S.O. = Patches. Scales. Opaque (Zaplate. Luske. Motne.)

Uporaba:
Telo (komolci, kolena): kremo nanesite zjutraj in zvečer z nežnimi masirajočimi gibi. Pustite vsaj 20 minut, da krema deluje. Če je potrebno, sperite ostanek izdelka s čisto vodo. Uporabljajte mesec dni, kljub temu da se stanje lahko izpoljša že po 14 dneh uporabe. Lasišče: Zvečer nanesite kremo s pomočjo aplikatorja. Pustite čez noč. Zjutraj sperite z zaščitnim šamponom, kot je Ducray Elution. Najkrajši priporočeni tretma: 15 dni.

Opozorila:
Preprečite stik z očmi. Omejite izpostavljenost soncu med uporabo izdelka in vedno uporabljajte sredstva za zaščito pred soncem (Zaščitne kreme, pokrivalo,..).

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, ACETAMIDE MEA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, GLYCERYL STEARATE, SULFUR, CETEARETH-33, CROTAMITON, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), SILICA, SODIUM SHALE OIL SULFONATE, TALC

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...