ELiE Health Solutions, Keto sprej za kuhanje (150 ml)

ELiE Health Solutions Keto sprej za kuhanje vsebuje MCT kokosovo in SCT butiratno olje.
Več...
Pakiranje 150 ml
22,90€
Lastnosti
Oblika: sprej, Aerosol, olje
Zdravje: dieta

Visoko kakovostni keto sprej, vsebuje rastlinsko MCT kokosovo olje in SCT butiratno olje. Idealno za kuhanje, cvrtje v voku, plitko cvrtje, praženje, peko na žaru. Ne vsebuje potisnega plina.

Srednjeverižni trigliceridi (MCT) in trigliceridi s kratkimi verigami (SCT) so nasičene maščobne kisline, ki se v telesu presnovijo povsem drugače kot ostali dolgoverižni trigliceridi. Njihova posebnost in prednost je hitra absorpcija v telesu in sposobnost, da se izjemno hitro presnovijo, zaradi česar so odličen vir energije, po vrhu pa  se ne shranijo kot maščobno tkivo.

Keto sprej je še posebej popularen pri športnikih, ki uživajo visoko beljakovinsko dieto z nizkim vnosom ogljikovih hidratov. Priporoča pa se tudi posameznikom, ki se izogibajo rastlinskim oljem zaradi njihove težje presnove.

Povprečne hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost 3.698 KJ / 899 kcal
Maščobe / od tega nasičene maščobe 100 g / 100 g
Ogljikovi hidrati / od tega sladkorji 0 g / 0 g
Beljakovine 0 g / 0 g
Sol 0 g

Sestavine: 
MCT kokosovo olje, SCT butiratno olje in aroma kokosa.

Navodilo za uporabo: 
Odstranite pokrov, z jakostjo pritiska na pumpico izbirate med kapljanjem, curkom in pršenjem. Pršite v neogreto posodo z razdalje med 15 in 23 cm.

NEVARNO: 
Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne pre­lu­k­n­jaj­te ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne vdihujte pršila. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Ne hraniti v hladilniku. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti zaklenjeno. Hraniti izven dosega otrok. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

Pred uporabo preberite etiketo!

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu.

Vsebina: 150 ml

Proizvajalec: ELiE Health Solutions, Španija
Dobavitelj: NN International, Slovenija.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...