Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Enemon diabetes - jabolko cimet

Enemon diabetes z okusom jabolko cimet je varen obrok za diabetike v obliki žitne kaše, ki se uporablja za dietetsko uravnavanje sladkorne bolezni.
Več...
Pakiranje 10 x 30 g
10,23€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: hrana
Vsebnost: vlaknine
Zdravje: diabetes, dieta, hujšanje

Živila za posebne prehranske namene.

Enemon diabetes je dietno živilo za posebne zdravstvene namene. Po svojih lastnostih je to definirana in uravnotežena dietna hrana, prilagojena potrebam sladkornega bolnika, ki se lahko uporablja kot hitro pripravljen uravnotežen obrok ali kot dopolnilna hrana pri sestavljanju diete za diabetike.

Optimalno razmerje med hranili zagotavljajo:

  • visoka vsebnost prehranske vlaknine,
  • beljakovine z visoko biološko vrednostjo
  • nizka vsebnost skupnih in nasičenih maščob
  • nizka vsebnost sladkorjev

Ne vsebuje sladil, barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.  

Okus jabolko cimet vsebuje 100% jabolko v prahu ter mleto skorjico pravega cimeta in je brez dodanega sladkorja (vsebuje naravno prisotne sladkorje iz sadja).

Uporaba:
En obrok pripravite tako, da dve vrečki (2 x 30 g) stresete v posodo, v katero ste nalili 400 mL tople vode. Vse dobro premešajte in pripravljeno kašo pustite mirovati nekaj minut.

Sestavine:
Žita (pšenični kosmiči, ekstrudat ovsa, ječmena in koruze, pšenični otrobi), sojina moka, mlečne beljakovine, pektin, jabolko v prahu (8 %), emulgator: sojin lecitin, cimet v prahu (0,5 %), antioksidant: citronska kislina, aroma jabolka, vitamini, minerali.

Alergeni: Gluten (pšenica, oves, ječmen), mleko, soja

Enemon diabetes zaradi svoje sestave ugodno deluje na presnovo diabetika.
Vsebnost nekaterih vitaminov in mineralov prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Enemon diabetes je blagovna znamka z 30-letno tradicijo, ki je plod slovenskega znanja na področju humane prehrane.

Vsebnost:

  Na 100 g              Na obrok 60 g*         * %PV** (obrok)
Energijska vrednost 1415kJ/338kcal 849kJ/203kcal 10%
Maščobe 9,7 g 5,8 g 8%
od tega
-nasičene maščobe
0,5 g 0,3 g 1%
-nenasičene maščobe 3,7 g 2,2 g  
Ogljikovi hidrati 41,0 g 24,6 g 9%
Od tega
-sladkorji
3,8 g 2,3 g 1%
Prehranska vlaknina 14,5 g 8,7 g  
Beljakovine 22,4 g 13,4 g 27%
Sol 0,3 g 0,2 g 3%

 

Vitamini, minerali in aminokisline Na obrok* %PDV/RDA (obrok)***
Vitamin A 266 µg 33%
Vitamin D 7 µg 132%
Vitamin E 4,8 mg 40%
Vitamin C 26 mg 33%
Tiamin 0,4 mg 38%
Riboflavin 0,5 mg 34%
Niacin 5 mg 34%
Vitamin B6 0,5 mg 39%
Folna kislina 133 µg 67%
Vitamin B12 1 µg 41%
Biotin 20 µg 40%
Pantotenska kislina 2 mg 33%
Kalij 604 mg 30%
Kalcij 307 mg 38%
Fosfor 227 mg 32%
Magnezij 153 mg 41%
Železo 5 mg 33%
Cink 3 mg 33%
Bker 0,3 mg 30%
Mangan 0,7 mg 33%
Selen 13 µg 24%
Krom 17 µg 42%
Jod 50 µg 33%
Cistein + metionin 562 mg  
Izolevcin 778 mg  
Levcin 1380 mg  
Lizin 1076 mg  
Fenilalanin + tirozin 1325 mg  
Treonin 657 mg  
Triptofan 241 mg  
Valin 865 mg  

*Po navodilih pripravljen izdelek. Obrok sta dve vrečki Enemona pripravljeni s (3-4 dL) vode. Iz pakiranja lahko pripravite 5 obrokov.
**PV - Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal).
***PDV - Priporočeni dnevni vnosi vitaminov in mineralov (odrasli).

Omejitev uporabe:
Živilo za posebne zdravstvene namene, namenjeno dieteskemu uravnavanju sladkorne bolezni. Brez priporočil zdravnika naj živila ne uživajo nosečnice in otroci. Izdelek ima zelo nizko vsebnost laktoze in je zato primeren za osebe intolerantne na laktozo.

Opozorila:
Po svojih lastnostih je to definirana in uravnotežena dietna hrana, prilagojena potrebam sladkornega bolnika, ki se lahko uporablja kot hitro pripravljen uravnotežen obrok ali kot dopolnilna hrana pri sestavljanju diete za diabetike. Živilo se lahko pod zdravniškim nadzorom uporablja tudi kot edini vir prehrane, pri čemer je treba zaužiti štiri polne obroke, da bi zagotovili vsaj 800 kcal. Brez priporočil zdravnika naj živila ne uživajo nosečnice in otroci.  Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Poreklo: Slovenija

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...