Enemon Slim&Fit Shake - mix okusov (12 x 30 g)

Enemon slim&fit shake 'mix okusov' s stevio je hitro pripravljen uravnotežen obrok z 20 g beljakovin na obrok, veliko prehranske vlaknine ter vitaminov in mineralov. Okusi: vanilija, jagoda in čokolada.
Več...
Pakiranje 3 x 4 vrečke
15,02€

Živilo za posebne prehranske namene

Enemon slim&fit shake 'mix okusov' s stevio je hitro pripravljen uravnotežen obrok z 20 g beljakovin na obrok, veliko prehranske vlaknine ter vitaminov in mineralov. Uporablja se lahko za zajtrk malico, večerjo, za hitrejšo regeneracijo po športni aktivnosti kot tudi za pomoč pri zniževanju telesne teže.

Ravnotežje med zaužito energijo in njeno porabo omogoča vzdrževanje telesne teže, torej je izguba telesne teže mogoča le, če zaužijemo manj energije, kot je porabimo. Visoka hranilna vrednost Enemona SLIM & FIT omogoča, da s tremi obroki pokrijemo dnevne potrebe organizma po vitaminih, mineralih in beljakovinah.

Energijsko omejena prehrana prispeva k izgubi telesne teže. To lažje dosežemo, če zamenjamo dva dnevna obroka z nadomestnim obrokom Enemon slim. Po doseženi izgubi telesne teže zamenjava enega dnevnega obroka z nadomestnim obrokom prispeva k ohranjanju želene telesne teže.

Uporaba:
En obrok pripravite tako, da dve vrečki izdelka (2 x 30 g) stresete v shaker v katerega ste nalili 250-300 mL tople ali hladne vode. Stresajte dokler se izdelek ne raztopi. Pri pripravi s hladno vodo pustite izdelek stati 5 minut. V škatli so na voljo okusi čokolade, jagode in bele čokolade z vanilijo. Lahko pa si zmešate dva okusa in si naredite svoj mix okusov. Obrok lahko pripravite tudi z mlekom, jogurtom ali drugo tekočino, vendar pri tem upoštevajte, da se bo ustrezno povečala hranilna vrednost obroka

Vsebnost in sestavine:
Sojine beljakovine*, posneto mleko v prahu, instantizirana pšenična moka (15 %), topna koruzna vlaknina NUTRIOSE, emulgator: sojin lecitin*, bela čokolada v prahu 5% (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo), maltodekstrin, čokolada v prahu 3,7 % (sladkor, kakavova masa, glukoza, emulgator: sojin lecitin), mlečne beljakovine, kosmiči jagode 1,7 %, arome, kakav v prahu, vanilija v prahu 0,1%, gostila: pektin, ksantan gumi, guar gumi v spremenljivem deležu, sol, kislina: citronska kislina, sladilo: steviol glikozidi, vitamini (A,D, E, K, C, B1, B2, niacin, B6,  folna kislina, B12, biotin, pantotenska kislina) in minerali (kalij, klor, kalcij, fosfor, magnezij, železo, cink, baker, mangan, molibden, selen, krom, jod), barvili: riboflavin (vitamin B2) in koncentrat rdeče pese.

Alergeni: Gluten (pšenica, oves), mleko, soja

Omejitev uporabe:
Živilo za posebne prehranske namene, živilo namenjeno za uporabo v energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže. Izdelek ima zelo nizko vsebnost laktoze in je zato primeren za osebe intolerantne na laktozo.

Opozorila:
Priporočamo največ tri obroke izdelka na dan. Energijsko omejena dieta z Enemonom SLIM&FIT mora biti dopolnjena z uživanjem drugih živil. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Skrbite za zadostno oskrbo z vodo. Priporočljivo je 2-3 litre na dan.

Dodatki

Drugi okusi

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 17. 1. do 24. 1. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po ...