Enlarge, kapsule za moške (30 kapsul)

Enlarge kapsule so prehransko dopolnilo z L-argininom in ekstraktom ginsenga. Enlarge kapsule so namenjene za moške.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
14,52€
Lastnosti
Oblika: kapsule
Zdravje: moški

Enlarge kapsule so prehransko dopolnilo z L-argininom in ekstraktom ginsenga. Enlarge kapsule so namenjene za moške. 

Spolna moč in zmožnost moških z leti praviloma upada. Že po 40. letu se lahko pojavijo težave z libidom in erektilno funkcijo. 

Enlarge za moške

Vsaka kapsule Enlarge vsebuje 200 mg L-arginina in 50 mg ekstrakta ginsenga. Vzemite 1 kapsulo 3-krat na dan.

Kapsule se jemlje neprekinjeno najmanj 3 mesece. Po potrebi odmerek povečajte na 2 do 3 kapsule 3-krat na dan. Dnevno lahko zaužijete največ 9 Enlarge kapsul.

9 kapsul skupaj vsebuje 1800 mg aminokisline L-arginina in 450 mg ginsengovega ekstrakta. L-arginin lahko sicer pridobimo z bogato beljakovinsko prehrano - jajca, meso (tako rdečo kot pusto belo meso), mleko in mlečni izdelki.

Enlarge nam zagotovi večji odmerek tovrstne aminokisline. Beljakovinska hrana vsebuje aminokisline v določenem razmerju medtem ko Enlarge kapsule vsebujejo L-arginin kot edino aminokislino.

L-arginin

Arginin je ena izmed dvajsetih aminokislin, ki v človeškem telesu tvorijo beljakovine; prištevamo ga med alfa-aminokisline, saj se aminska skupina v aminokislini nahaja na drugem ogljikovem atomu.

Sam arginin je pogojno esencialna aminokislina; v nekaterih življenskih obdobjih jo lahko človeško telo sintetizira samo, v drugih pa jo je treba vnesti z raznovrstni in polnovredno prehrano.

V Enlarge izdelku se nahaja arginin v L obliki oziroma L-arginin. Zaradi optične izomerije same molekule arginina poznamo dve vrsti te snovi: L-arginin in D-arginin. V naravi v večini primerov nastopa L-arginin, ki je tudi dodan v vsako Enlarge kapsulo (200 mg).

Ginseng

Obstaja več različnih rodov ginseng rastlin (Panax). Pri ginsengu se najprej opazi zelo mesnate korenine, ki pripenjajo rastlino v zemljo predvsem vzhodne Azije.

Korenina je za tovrstno rastlino tako značilna, da so jo kitajci poimenovali z besedo 'renshen', kar v slovenskem prevodu pomeni 'moška korenina'.

Po drugi strani pa je zanimivo, da latinsko beseda za ginseng 'Panax' v prevodu pomeni 'zdravi vse'. To poimenovanje ginsenga, ki ga Enlarge kapsule tudi vsebujejo, ima korenine v obsežni uporabe ginsenga v kitajski medicini.

Vsebnost Enlarge kapsul:

  V posamezni kapsuli V 9 kapsulah
L-arginin 200 mg 1800 mg
Ginseng ekstrakt 50 mg 450 mg

Enlarge kapsule - sestavine:

Popolnoma rafinirano sojino olje, L-arginin, goveja želatina (kapsula), izvleček ginsenga, glicerin, sorbitol, prečiščena voda, deloma hidrogenirane rastlinske maščobe za Enlarge kapsule (palmino olje, sončnično olje, olje iz palminih jedrc, sezamovo olje, olja so v spremenljivih deležih), sredstvo za zgostitev čebelji vosek, barvili: titanov dioksid, alura rdeče AC, konzervansa: metilparabehidroksibenzoat, propilparahidroksibenzoat.

Alergeni: Sezamovo olje.

Opozorilo: 
Barvilo alura rdeče AC lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

enlarge kapsule

 

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...