Enlarge, kapsule za moške (30 kapsul)

Enlarge kapsule so prehransko dopolnilo z L-argininom in ekstraktom ginsenga. Enlarge kapsule so namenjene za moške.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
14,52€
Lastnosti
Oblika: kapsule
Zdravje: moški

Enlarge kapsule so prehransko dopolnilo z L-argininom in ekstraktom ginsenga. Enlarge kapsule so namenjene za moške. 

Spolna moč in zmožnost moških z leti praviloma upada. Že po 40. letu se lahko pojavijo težave z libidom in erektilno funkcijo. 

Enlarge za moške

Vsaka kapsule Enlarge vsebuje 200 mg L-arginina in 50 mg ekstrakta ginsenga. Vzemite 1 kapsulo 3-krat na dan.

Kapsule se jemlje neprekinjeno najmanj 3 mesece. Po potrebi odmerek povečajte na 2 do 3 kapsule 3-krat na dan. Dnevno lahko zaužijete največ 9 Enlarge kapsul.

9 kapsul skupaj vsebuje 1800 mg aminokisline L-arginina in 450 mg ginsengovega ekstrakta. L-arginin lahko sicer pridobimo z bogato beljakovinsko prehrano - jajca, meso (tako rdečo kot pusto belo meso), mleko in mlečni izdelki.

Enlarge nam zagotovi večji odmerek tovrstne aminokisline. Beljakovinska hrana vsebuje aminokisline v določenem razmerju medtem ko Enlarge kapsule vsebujejo L-arginin kot edino aminokislino.

L-arginin

Arginin je ena izmed dvajsetih aminokislin, ki v človeškem telesu tvorijo beljakovine; prištevamo ga med alfa-aminokisline, saj se aminska skupina v aminokislini nahaja na drugem ogljikovem atomu.

Sam arginin je pogojno esencialna aminokislina; v nekaterih življenskih obdobjih jo lahko človeško telo sintetizira samo, v drugih pa jo je treba vnesti z raznovrstni in polnovredno prehrano.

V Enlarge izdelku se nahaja arginin v L obliki oziroma L-arginin. Zaradi optične izomerije same molekule arginina poznamo dve vrsti te snovi: L-arginin in D-arginin. V naravi v večini primerov nastopa L-arginin, ki je tudi dodan v vsako Enlarge kapsulo (200 mg).

Ginseng

Obstaja več različnih rodov ginseng rastlin (Panax). Pri ginsengu se najprej opazi zelo mesnate korenine, ki pripenjajo rastlino v zemljo predvsem vzhodne Azije.

Korenina je za tovrstno rastlino tako značilna, da so jo kitajci poimenovali z besedo 'renshen', kar v slovenskem prevodu pomeni 'moška korenina'.

Po drugi strani pa je zanimivo, da latinsko beseda za ginseng 'Panax' v prevodu pomeni 'zdravi vse'. To poimenovanje ginsenga, ki ga Enlarge kapsule tudi vsebujejo, ima korenine v obsežni uporabe ginsenga v kitajski medicini.

Vsebnost Enlarge kapsul:

  V posamezni kapsuli V 9 kapsulah
L-arginin 200 mg 1800 mg
Ginseng ekstrakt 50 mg 450 mg

Enlarge kapsule - sestavine:

Popolnoma rafinirano sojino olje, L-arginin, goveja želatina (kapsula), izvleček ginsenga, glicerin, sorbitol, prečiščena voda, deloma hidrogenirane rastlinske maščobe za Enlarge kapsule (palmino olje, sončnično olje, olje iz palminih jedrc, sezamovo olje, olja so v spremenljivih deležih), sredstvo za zgostitev čebelji vosek, barvili: titanov dioksid, alura rdeče AC, konzervansa: metilparabehidroksibenzoat, propilparahidroksibenzoat.

Alergeni: Sezamovo olje.

Opozorilo: 
Barvilo alura rdeče AC lahko škodljivo vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

enlarge kapsule

 

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Vichy dnevi - ob nakupu 1 izdelka Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust* + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30 €. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v 3. koraku v košarici: Akcija traja od 2.8. do 9.8. 2021. *Akcija ne velja za ...