Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Equa steklenička - pošasti

So izvrsten sopotnik za vsakogar, ki skrb za svoje zdravje in okolje postavlja na prvo mesto, ob tem pa ceni tudi kakovost in privlačen dizajn.
Več...
Pakiranje 1 steklenička
9,35€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: steklenička
Vsebnost: voda
Zdravje: potovanje, šport

So izvrsten sopotnik za vsakogar, ki skrb za svoje zdravje in okolje postavlja na prvo mesto, ob tem pa ceni tudi kakovost in privlačen dizajn.  

Izdelane so z mislijo na izreden pomen vode na delovanje našega telesa. Voda namreč predstavlja več kot 70 % našega telesa, naši vitalni organi vsebujejo celo večji odstotek le te (možgani 80 %, pljuča 90 %, kri 83 %), redno pitje vode pa ohranja čvrstost kože, krepi vaš imunski sistem in izboljšuje koncentracijo.  

Z uporabo stekleničke EQUA pripomorete tudi k zmanjšanju količine odpadnih plastenk v naravi, podjetje EQUA pa z vsako prodano stekleničko daruje kar 10 % dobička od prodaje okoljevarstvenim organizacijam in projektom, katerih cilj je skrb za okolje in osveščanje ljudi o pomembnosti slednjega.

Equa je steklenička, ki ne vsebuje BPA in je namenjena večkratni uporabi. Izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan. Primerna je za tople in hladne napitke. Lahko se pomiva v pomivalnem stroju.

Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA). BPA je kemijska spojina, ki jo najdemo v navadnih plastenkah za enkratno uporabo in lahko reagira z vsebino plastenke. Ob zaužitju ogroža naše zdravje in lahko povzroča zdravstvene težave. Certifikat “BPA free” dokazuje, da je Equa steklenička narejena iz materiala, ki ne reagira z vsebino stekleničke.

Izdelava Tritan kopoliestra je kompleksnejša in dražja, vendar je za izdelavo materiala potrebnih manj emisij, saj izvira iz organskih virov. Kopoliester je temperaturno odpornejši (+100°C), poleg tega pa je material bolj odporen na udarce. Equa stekleničko lahko brez posledic perete v pomivalnem stroju.

Equa steklenička je primerna  za vsakodnevno uporabo doma, v pisarni, pri športu ali na poti saj je lahka in enostavna za uporabo. Z nakupom Equa steklenice, darujete 10 % profita ekološkim organizacijam. Tako boste prispevali k ustvarjanju boljšega in čistejšega okolja, saj bomo z vašim prispevkom podpirali in organizirali različne ekološke akcije.

Steklenička je primerna tudi kot šejker za izdelke Ushakes.

Lastnosti:

●Izdelana iz BPA free materiala najboljše kakovosti: EASTMAN Tritan

●600 ml

●S pokrovčkom, ki omogoča 100 % nepropustnost  

●Lahkotna in enostavna za prenašanje naokoli

●S priročnim paščkom za nošenje

 

Slika je simbolična. Na voljo so tudi drugi motivi.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...