izbor

Espree Avocado Oil, šampon za pse (502 ml)

Espree šampon z organskim izvlečkom aloje in avokadovega olja, osveži in pomirja kožo in dlako.
Več...
Pakiranje 502 ml
15,90€

Espree Avocado Oil šampon za pse je še posebej primeren za zelo občutljivo, suho in razdraženo kožo. Šampon na naraven način nevtralizira neprijeten vonj in pušča svežino še dolgo po kopanju. Brez parabenov, agresivnih substanc in belil. Šampon je primeren za uporabo pri pasjih mladičkih.

Espree združuje modrost in moč narave z inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih, zdravih rešitev za nego hišnih ljubljenčkov.

Vsi izdelki Espree so razviti, mešani in proizvedeni v domačem, lastnem obratu, ki se ponaša s kontrolo kakovosti na najvišjem nivoju. Vsi izdelki so mikro testirani v certificiranih zunanjih laboratorijih. Vsak izdelek nosi kodo, ki izkazuje popolno sledljivost. Obrat je uspešno opravil presojo kakovosti pri Eurofins in NASC (National Animal Supplement Council). 

Celotna linija izdelkov za nego temelji na rastlini Aloe vera in njenih izvlečkih, v celoti certificirano ekološkega porekla. Blagodejni učinki Aloe Vera so poznani širom kozmetične industrije in vse pogosteje se rastlino uporablja za nego in prehrano živali.

Know-How podjetja pri izdelavi izdelkov Espree je ključnega pomena – tehnološki postopki, kjer ostaja primarna rastlina s svojimi sestavinami, kar najbolj intaktna

Premium izdelki Espree za celostne rešitve pri negi hišnih ljubljenčkov in izboljševanju njihove kvalitete življenja. Resnično predani k dobrobiti živali in ozaveščanju lastnikov, da gre ritual nege živali precej dlje od opravila kopanja in uporabe šampona.

Uporaba:
Šampon razredčite v razmerju 1:8. Dlako namočite z vodo in nato enakomerno nanesite šampon na moker kožuh. Izogibajte se stiku z očmi. Vtirajte 2-3 minut in nato dobro izperite. Po potrebi postopek ponovite.

Sestavine:
prečiščena voda, izvleček organske aloe vera, emulzija, sok aloe vera, kokosovi in rastlinski saponini, balzam, dišava, pro-vitamin B5, EDTA.

 
Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...