Espree Cat Shampoo & Conditioner, šampon & balzam za nego mačk (354 ml)

Espree šampon in balzam v enem, odlično neguje in zaščiti kožo in dlako. Čisti in neguje kožo ter prispeva k lažjemu česanju in odstranjevanju vozlov v dlaki. PRIMEREN ZA MAČJE MLADIČKE.
Več...
Pakiranje 354 ml
11,99€

Espree združuje modrost in moč narave z inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih, zdravih rešitev za nego hišnih ljubljenčkov.

Vsi izdelki Espree so razviti, mešani in proizvedeni v domačem, lastnem obratu, ki se ponaša s kontrolo kakovosti na najvišjem nivoju. Vsi izdelki so mikro testirani v certificiranih zunanjih laboratorijih. Vsak izdelek nosi kodo, ki izkazuje popolno sledljivost. Obrat je uspešno opravil presojo kakovosti pri Eurofins in NASC (National Animal Supplement Council). 

Celotna linija izdelkov za nego temelji na rastlini Aloe vera in njenih izvlečkih, v celoti certificirano ekološkega porekla. Blagodejni učinki Aloe Vera so poznani širom kozmetične industrije in vse pogosteje se rastlino uporablja za nego in prehrano živali.

Know-How podjetja pri izdelavi izdelkov Espree je ključnega pomena – tehnološki postopki, kjer ostaja primarna rastlina s svojimi sestavinami, kar najbolj intaktna

Premium izdelki Espree za celostne rešitve pri negi hišnih ljubljenčkov in izboljševanju njihove kvalitete življenja. Resnično predani k dobrobiti živali in ozaveščanju lastnikov, da gre ritual nege živali precej dlje od opravila kopanja in uporabe šampona.

Uporaba:
Vsebino razredčite v razmerju 1:16. Dlako namočite z vodo in nato enakomerno nanesite šampon na moker kožuh. Izogibajte se stiku z očmi. Vtirajte 2-3 minut in nato dobro izperite. Po potrebi postopek ponovite.

Sestavine:
prečiščena voda, izvleček organske aloe vera, sok aloe vera, kokosovi in rastlinski saponini, svileni proteini, fosfolipidi, balzam, dišava, EDTA, vitamin E, pro-vitamin B5, Vitamin A.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.