izbor

Espree Puppy & Kitten, šampon za pasje in mačje mladičke (354 ml)

Espree šampon za pasje in mačje mladičke nežno očisti in neguje dlako in kožo.
Več...
Pakiranje 354 ml
12,37€

Visoko kakovostne sestavine prispevajo k nežnemu a učinkovitemu odstranjevanju nečistoč. Dlaka je sijoča, mehka in svežega vonja še dolgo po kopanju.

Espree združuje modrost in moč narave z inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih, zdravih rešitev za nego hišnih ljubljenčkov.

Vsi izdelki Espree so razviti, mešani in proizvedeni v domačem, lastnem obratu, ki se ponaša s kontrolo kakovosti na najvišjem nivoju. Vsi izdelki so mikro testirani v certificiranih zunanjih laboratorijih. Vsak izdelek nosi kodo, ki izkazuje popolno sledljivost. Obrat je uspešno opravil presojo kakovosti pri Eurofins in NASC (National Animal Supplement Council). 

Celotna linija izdelkov za nego temelji na rastlini Aloe vera in njenih izvlečkih, v celoti certificirano ekološkega porekla. Blagodejni učinki Aloe Vera so poznani širom kozmetične industrije in vse pogosteje se rastlino uporablja za nego in prehrano živali.

Know-How podjetja pri izdelavi izdelkov Espree je ključnega pomena – tehnološki postopki, kjer ostaja primarna rastlina s svojimi sestavinami, kar najbolj intaktna

Premium izdelki Espree za celostne rešitve pri negi hišnih ljubljenčkov in izboljševanju njihove kvalitete življenja. Resnično predani k dobrobiti živali in ozaveščanju lastnikov, da gre ritual nege živali precej dlje od opravila kopanja in uporabe šampona.

Uporaba:
Vsebino razredčite v razmerju 1:16. Dlako namočite z vodo in nato enakomerno nanesite balzam na moker in že s šamponom opran kožuh. Izogibajte se stiku z očmi. Vtirajte 2-3 minut in nato dobro izperite.

Sestavine:
prečiščena voda, izvleček organske aloe vera, sok aloe vera, balzam, jojobino olje , fosfolipidi, balzam, dišava, sol, EDTA, pro-vitamin B5, Vitamin A.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...