Espree Tea Tree & Aloe Conditioner, balzam za pse (591 ml)

Espree balzam z organskim izvlečkom aloje in čajevca neguje kožo in dlako, jo navlaži in prispeva k lažjemu razčesavanju dlake ter odstranjevanju vozlov v dlaki.
Več...
Pakiranje 591 ml
12,37€

Espree balzam z organskim izvlečkom aloje in čajevca neguje kožo in dlako, jo navlaži in prispeva k lažjemu razčesavanju dlake ter odstranjevanju vozlov v dlaki. Še posebej primeren za zelo občutljivo, suho in razdraženo kožo. Balzam na naraven način nevtralizira neprijeten vonj in pušča svežino še dolgo po kopanju. Brez parabenov, agresivnih substanc in belil. NI ZA UPORABO PRI MAČKAH. 

Espree združuje modrost in moč narave z inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih, zdravih rešitev za nego hišnih ljubljenčkov. 

Vsi izdelki Espree so razviti, mešani in proizvedeni v domačem, lastnem obratu, ki se ponaša s kontrolo kakovosti na najvišjem nivoju. Vsi izdelki so mikro testirani v certificiranih zunanjih laboratorijih. Vsak izdelek nosi kodo, ki izkazuje popolno sledljivost. Obrat je uspešno opravil presojo kakovosti pri Eurofins in NASC (National Animal Supplement Council).   

Celotna linija izdelkov za nego temelji na rastlini Aloe vera in njenih izvlečkih, v celoti certificirano ekološkega porekla. Blagodejni učinki Aloe Vera so poznani širom kozmetične industrije in vse pogosteje se rastlino uporablja za nego in prehrano živali. 

Know-How podjetja pri izdelavi izdelkov Espree je ključnega pomena – tehnološki postopki, kjer ostaja primarna rastlina s svojimi sestavinami, kar najbolj intaktna.   

Premium izdelki Espree za celostne rešitve pri negi hišnih ljubljenčkov in izboljševanju njihove kvalitete življenja. Resnično predani k dobrobiti živali in ozaveščanju lastnikov, da gre ritual nege živali precej dlje od opravila kopanja in uporabe šampona.

Uporaba:
Balzam razredčite v razmerju 1:5. Dlako namočite z vodo in nato enakomerno nanesite balzam na moker kožuh. Izogibajte se stiku z očmi. Vtirajte 2-3 minut in nato dobro izperite.

Sestavine:
prečiščena voda, izvleček organske aloe vera, olje čajevca, sok aloe vera, kokosovi in rastlinski saponini, balzam, jojobino olje, Vitamin A.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 1. 12. 2022 do 12. 12. 2022 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.