Eterično olje Amyris Eteris (10 ml)

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
Amyris je tropsko zimzeleno drevo z lepimi belimi cvetovi, ki raste na goratih pobočjih Haitija.
Več...
Pakiranje 10 ml
5,30€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Oznaka: stres
Vsebnost: eterična olja, zelišča

Njegovo deblo vsebuje veliko dišeče smole, iz njegovega lubja pridobivajo eterično olje. Imenujemo ga tudi zahodnoindijska sandalovina, saj po vonju in aromaterapevtskih lastnostih spominja na pravo (vzhodnoindijsko) sandalovino.

Eterično olje amyrisa sprošča in pomirja, zmanjšuje. Nepogrešljivo je pri meditaciji.

Je sestavina mnogih moških parfumov. V mešanicah eteričnih olj deluje kot ojačevalec arome.

V mešanicah se dobro ujema z: GeranijaSivkaPatchouliPomarančaSandalovinaIlang-IlangVetiverCedraBergamotka

Botanično ime Amyris balsamifera
Pridobivanje parna destilacija lubja
Vonj balzamični, lesni, sladkast
Intenziteta vonja izrazita
Nota nizka
Maksimalna koncentracija RIFM do 10 % (1 do maks. 20 kapljic na 10 ml)

Shranjevanje:
Hranimo pri temperaturi pod 25°C, zaščiteno pred svetlobo.

Sestavine (INCI):
Amyris balsamifera bark oil.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...