Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija

Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija zagotavlja idealno okolje za podporo naravne bariere intimnega predela in svežine cel dan.
Več...
Pakiranje 200 ml
10,48€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: emulzija
Mesto uporabe: sluznica, nožnica
Oznaka: draženje, srbenje
Zdravje: intimna nega

Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija zagotavlja idealno okolje za podporo naravne bariere intimnega predela in svežine cel dan.

Za zmanjševanje tveganja pred alergijami:
Ne vsebuje parfuma - vsebuje naravno olje lavande
Ne vsebuje barvil
Ne vsebuje konzervansov
Ne vsebuje alkalov in mila

Dobro uravnotežena, še posebno blaga kombinacija z vlažilnimi komponentami in skrbno prilagojena rahlo kislem pH območju intimnega dela, vsebuje:

  • naravni bisabolol pridobljen iz kamilice
  • hidroliziran protein pšenice
  • hidroliziran protein mleka
  • provitamin B5 (pantenol)
  • naravna mlečna kislina, ki pomaga ohranjati fiziološko pH na intimnem predelu


pH vrednost 4 - 4,5

Uporaba:
Koncentrirana emulzija zahteva le majhno količino, ki jo sperete z vodo, za učinkovito vsakodnevno nego intimnega predela in se uporablja med mesečnim perilom, po spolnem odnosu, po porodu ali preprosto kot vsakdanja nega za vzdrževanje optimalno intimne higiene. Samo za zunanjo uporabo.

Rezultat:
Eubos Feminin vsebuje hidrolizirane beljakovine mleka in pšenice ter mlečno kislino, ki zagotavlja idealno rahlo kislo okolje pH 4 - 4,5. Vsebuje tudi kamilico in pantenol. Nežna emulzija vsebuje tudi dermatološki deodorant za preprečevanje neprijetnega vonja in ohranjevanje svežine skozi cel dan.

Brez mila, alkalij, alkohola, barvil, konzervansov.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...