Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija

Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija zagotavlja idealno okolje za podporo naravne bariere intimnega predela in svežine cel dan.
Več...
Pakiranje 200 ml
10,48€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: emulzija
Mesto uporabe: sluznica, nožnica
Oznaka: draženje, srbenje
Zdravje: intimna nega

Eubos Feminin, intimna čistilna emulzija zagotavlja idealno okolje za podporo naravne bariere intimnega predela in svežine cel dan.

Za zmanjševanje tveganja pred alergijami:
Ne vsebuje parfuma - vsebuje naravno olje lavande
Ne vsebuje barvil
Ne vsebuje konzervansov
Ne vsebuje alkalov in mila

Dobro uravnotežena, še posebno blaga kombinacija z vlažilnimi komponentami in skrbno prilagojena rahlo kislem pH območju intimnega dela, vsebuje:

  • naravni bisabolol pridobljen iz kamilice
  • hidroliziran protein pšenice
  • hidroliziran protein mleka
  • provitamin B5 (pantenol)
  • naravna mlečna kislina, ki pomaga ohranjati fiziološko pH na intimnem predelu


pH vrednost 4 - 4,5

Uporaba:
Koncentrirana emulzija zahteva le majhno količino, ki jo sperete z vodo, za učinkovito vsakodnevno nego intimnega predela in se uporablja med mesečnim perilom, po spolnem odnosu, po porodu ali preprosto kot vsakdanja nega za vzdrževanje optimalno intimne higiene. Samo za zunanjo uporabo.

Rezultat:
Eubos Feminin vsebuje hidrolizirane beljakovine mleka in pšenice ter mlečno kislino, ki zagotavlja idealno rahlo kislo okolje pH 4 - 4,5. Vsebuje tudi kamilico in pantenol. Nežna emulzija vsebuje tudi dermatološki deodorant za preprečevanje neprijetnega vonja in ohranjevanje svežine skozi cel dan.

Brez mila, alkalij, alkohola, barvil, konzervansov.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...