Eucerin DermatoClean, micelarni čistilni fluid 3 v 1

Čistilni fluid deluje kot čistilni izdelek, tonik in odstranjevalec ličil za oči v enem samem koraku. Odstrani ličila in nečistoče, tonificira in navlaži ter omogoči, da koža bolje diha.
Več...
Pakiranje
13,39€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: odstranjevalec ličil
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: čiščenje

Micelni čistilni fluid 3-v-1 za vse tipe kože.

Idealen za hiter način življenja: svež, izjemno lahek čistilni fluid deluje kot čistilni izdelek, tonik in odstranjevalec ličil za oči v enem samem koraku. Odstrani ličila in nečistoče, tonificira in navlaži ter omogoči, da koža bolje diha. Na koži pusti občutek voljnosti in udobja.

Uporaba:
Nanesite na blazinico vate in obrišite celoten obraz, vključno s predelom okrog oči. Ne izpirajte.

Klinične in oftalmološke študije so dokazale, da občutljiva koža in občutljiv predel okrog oči izdelek zelo dobro prenašata.

Primerno za uporabnice kontaktnih leč.

Ne vsebuje dišav.

Sestavine (INCI):
Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glicerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...