Eucerin deodorant, v intenzivnem sprayu (do 72h)

Eucerin intenzivni sprej zelo učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj ter do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži.
Več...
Pakiranje 30 ml
11,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: potenje
Vsebnost: deodorant
Zdravje: zaščita

Eucerin intenzivni sprej zelo učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj ter do 72 ur zagotavlja suh občutek na koži — klinično potrjeno za 91% zmanjša potenja.

Eucerinov spray za potenje

Zelo učinkovita kombinacija sestavin z aluminijevimi klorohidrati in aluminijevim kloridom izjemno učinkovito zmanjša prekomerno potenje in neprijeten telesni vonj z zgolj štirami sestavinami, ki jih koža dobro prenaša.

Primeren za vse tipe kože.

Močno potenje in neprijeten telesni vonj

Deodorant zelo učinkovito zmanjša močno potenje in neprijeten telesni vonj, posebej primeren za uporabo pa je pri prekomernem potenju, hiperhidrozi in potenju zaradi stresa.

Koncentrirana formula z nevtralnim vonjem vsebuje samo 4 sestavine in je kljub izjemni učinkovitosti klinično dokazano nežna do kože.

Uporaba:
Zvečer izdelek nanesite na čisto, suho in nerazdraženo kožo. Prve tri dni ga uporabite vsak večer, nato pa vsak drugi večer oziroma po potrebi.

Sestavine:
Voda, aluminijev klorohidrat, alumiijev klorid, parfum.

Deodoranti Eucerin nudijo rešitev z znanstveno formulo, ki zagotavlja učinkovitost, obenem pa jih koža dobro prenaša.

Sestavine (INCI):
Aqua, Aluminijev klorohidrat , Aluminijev klorid , Aluminum, Parfum

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...