Ultrazvočna zaščita pred komarji, Family Friend

Ultrazvočna zaščita pred komarji Baby friend je človeškemu ušesu neslišna naprava z nočno lučko, ki popolnoma brez kemikalij odganja komarje.
Več...
Pakiranje 1 zaščita
24,98€

Family friend ultrazvočna zaščita pred komarji je človeškemu ušesu neslišna naprava, ki popolnoma brez kemikalij odganja komarje.

Zaščita pred komarji

Delovna frekvenca ultrazvočne zaščite pred komarji se samodejno giblje med 22 in 28 KHz. Ta ferkvenca človeku ni slišna, ima pa velik vpliv na komarje. Ultrazvok omami komarje, ki nato odletijo v nedosegljiv prostor ali pa jim povzroči težave z letenjem, zaradi česar niso sposobni določiti mesta napada.


Zaščita pred komarji Family friend porabi izjemno malo energije in deluje tudi pri odprtem oknu, hkrati pa je lahko vključena nepretrgoma.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...