Femamin, vlažilni intimni gel (50 ml)

Ščiti in neguje zunanje intimno področje. Izboljša vlažnost in voljnost.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,34€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: nožnica, sluznica
Oznaka: srbenje, suha nožnica
Zdravje: intimna nega, vlaženje, ženske

Velikokrat je suha nožnica posledica znižanja ravni estrogena v menopavzi. Podobne težave imajo tudi mlajše ženske zaradi nihanja hormonov, uporabe zdravil ali jemanja hormonske kontracepcije.

Posledica so: suha sluznica zunanjega intimnega področja, občutek odprte rane pri sedenju ali gibanju, napetost v intimnem področju, omejitve pri izbiri oblačil,  zmanjšano zadovoljstvo pri spolnem odnosu. 

Gel ne vsebuje aktivnih snovi, ki bi prizadele metabolizem telesa. Z dovajanjem dodatne vlage ščiti in neguje spolovilo, ter preprečuje izsušitev. Zagotavlja dolgotrajno vlažnost in drsljivost, tudi med spolnim odnosom. Ne poškoduje lateksa kondomov. Ne vsebuje hormonov. 

Z dermatološkimi testi je potrjeno, da ga koža (sluznica) dobro prenaša. Je brezbarven, brez vonja, z izrazito sposobnostjo vlaženja. 

Uporaba:
Femamin vlažilni gel uporabljamo po potrebi, na zunanjem ženskem spolovilu ali na penisu pri moškem. Opozorilo: Femamin vlažilnega gela ne uporabljajte v primeru bolečin ali rdečine na zunanjem spolovilu. V tem primeru svetujemo posvet pri ginekologu.

Sestavine:
Voda, glicerol, propilen glikol, hidroksietilceluloza, citronska kislina, natrijev hidroksid, kalijev sorbat. 

Femamin vlažilni gel ne vsebuje hormonov in nima kontracepcijskega učinka, zato ni priporočljiv kot zaščita pred nosečnostjo. Femamin vlažilni gel je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje olj ter maščob.

Opozorilo:
Femamin vlažilni gel ne uporabljajte v primeru bolečin ali rdečine na zunanjem spolovilu. V tem primeru svetujemo posvet pri ginekologu.

Z dermatološkimi testi je potrjeno, da ga koža (sluznica) dobro prenaša. Je brezbarven, brez vonja, z izrazito sposobnostjo vlaženja.

Ne poškoduje lateksa kondomov.

Sestavine (INCI):
AQUA, GLYCERIN, PRO PYLENE GLYCOOL, HYDROXYETHYL CELLU LOSE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE.

Shranjevanje:
Hranite pri temperaturi do 25° C.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...