Femamin, vlažilni intimni gel (50 ml)

Ščiti in neguje zunanje intimno področje. Izboljša vlažnost in voljnost.
Več...
Pakiranje 50 ml
13,34€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: nožnica, sluznica
Oznaka: srbenje, suha nožnica
Zdravje: intimna nega, vlaženje, ženske

Velikokrat je suha nožnica posledica znižanja ravni estrogena v menopavzi. Podobne težave imajo tudi mlajše ženske zaradi nihanja hormonov, uporabe zdravil ali jemanja hormonske kontracepcije.

Posledica so: suha sluznica zunanjega intimnega področja, občutek odprte rane pri sedenju ali gibanju, napetost v intimnem področju, omejitve pri izbiri oblačil,  zmanjšano zadovoljstvo pri spolnem odnosu. 

Gel ne vsebuje aktivnih snovi, ki bi prizadele metabolizem telesa. Z dovajanjem dodatne vlage ščiti in neguje spolovilo, ter preprečuje izsušitev. Zagotavlja dolgotrajno vlažnost in drsljivost, tudi med spolnim odnosom. Ne poškoduje lateksa kondomov. Ne vsebuje hormonov. 

Z dermatološkimi testi je potrjeno, da ga koža (sluznica) dobro prenaša. Je brezbarven, brez vonja, z izrazito sposobnostjo vlaženja. 

Uporaba:
Femamin vlažilni gel uporabljamo po potrebi, na zunanjem ženskem spolovilu ali na penisu pri moškem. Opozorilo: Femamin vlažilnega gela ne uporabljajte v primeru bolečin ali rdečine na zunanjem spolovilu. V tem primeru svetujemo posvet pri ginekologu.

Sestavine:
Voda, glicerol, propilen glikol, hidroksietilceluloza, citronska kislina, natrijev hidroksid, kalijev sorbat. 

Femamin vlažilni gel ne vsebuje hormonov in nima kontracepcijskega učinka, zato ni priporočljiv kot zaščita pred nosečnostjo. Femamin vlažilni gel je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje olj ter maščob.

Opozorilo:
Femamin vlažilni gel ne uporabljajte v primeru bolečin ali rdečine na zunanjem spolovilu. V tem primeru svetujemo posvet pri ginekologu.

Z dermatološkimi testi je potrjeno, da ga koža (sluznica) dobro prenaša. Je brezbarven, brez vonja, z izrazito sposobnostjo vlaženja.

Ne poškoduje lateksa kondomov.

Sestavine (INCI):
AQUA, GLYCERIN, PRO PYLENE GLYCOOL, HYDROXYETHYL CELLU LOSE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE.

Shranjevanje:
Hranite pri temperaturi do 25° C.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene so vam na voljo 20% ugodneje.

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...