Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Femibion 2 z Vitaminom D in jodom, tablete in kapsule

Femibion 2  z Metafolin-om, DHA in jodom je prehransko dopolnilo, ki se priporoča za nosečnice od 4. meseca nosečnosti dalje in za doječe matere.
Več...
Pakiranje 30 tablet + 30 kapsul
19,47€

Prehransko dopolnilo z vitamini, jodom in omega-3 maščobno kislino DHA v obliki tablet in kapsul. Od 4. meseca nosečnosti do konca dojenja.

Zagotavlja optimalno preskrbo s folati, esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami (DHA), jodom, vitaminom D in ostalimi vitamini, ki so potrebni za ugoden potek nosečnosti ter pravilno delovanje organizma.

Nosečnice in doječe matere imajo povečane potrebe po nekaterih hranilih, saj z njimi oskrbujejo tudi plod oz. dojenčka. Posebno skrb je potrebno posvetiti zadostni preskrbi s folati.

Folati (folna kislina in Metafolin) prispevajo k nastajanju krvi in razvoju materinega tkiva med nosečnostjo ter imajo vlogo pri delitvi celic.

Femibion nudi kombinacijo dveh virov folatov: folne kisline + Metafolina. Metafolin je patentirana sestavina večletnega raziskovanja folatov v Mercku.

V drugi polovici nosečnosti je DHA (večkrat nenasičena omega-3 maščobna kislina) posebej pomembna.

Dopolnilno jemanje dokozaheksaenojske kisline (DHA) prek matere pomaga pri normalnem razvoju možganov in oči pri plodu ter doječemu dojenčku. Koristen učinek se doseže pri dodatnem dnevnem vnosu 200 mg DHA poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in EPA.

Femibion vsebuje še 10 drugih dragocenih vitaminov in jod. Sedaj tudi z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic. Tablete so brez laktoze, glutena in želatine. Kapsula z DHA vsebuje le ribjo želatino (brez goveje ali svinjske želatine).

Uporaba:
Jemljite eno tableto in eno kapsulo na dan s kozarcem vode, če je možno med glavnim obrokom.  30 tablet in 30 kapsul zadošča za mesec dni jemanja.

Vsebnost:

Sestavine v 1 tableti %PDV*
folati 400 μg 200%
-Folna kislina 200 μg  
-L-metilfolat (kar ustreza 200 μg folne kisline)  208 μg  
Vitamin B1 1,2 mg 109%
Vitamin B2 1,6 mg 114%
Vitamin B6 1,9 mg 136%
Vitamin B12 3,5 μg 140%
Biotin 60 μg 120%
Niacin 15 mg 94%
Pantotenska kislina 6,0 mg 100%
Vitamin E 13 mg 108%
Vitamin D 20 μg 400%
Vitamin C 110 mg 138%
Jod 150 μg 100%
Sestavine v 1 kapsuli %PDV*
DHA 200 mg  
Vitamin E 12 mg 100%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Sestavine (tablete): Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; kalcijev-L-askorbat; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilceluloza; DL-α-tokoferil acetat; maltodekstrin; nikotinamid; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza; modificiran škrob (koruzni); kalcijev-D-pantotenat; barvilo: titanov oksid; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin (rastlinske); piridoksin hidroklorid; škrob (koruzni); riboflavin; tiamin mononitrat; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin; rastlinsko olje (palmovo olje); kalcijev-L-metilfolat (Metafolin®); folna kislina; kalijev jodid; sladkor; D-biotin; holekalciferol; barvilo: železov oksid; cianokobalamin.

Sestavine (kapsula): ribje olje z DHA; ribja želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin; DL-α-tokoferil acetat.

Neto količina: 30 tablet = 17,4 g in 30 kapsul.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je skupaj z zdravim načinom življenja zelo pomembna.

Shranjevanje:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. 

Zastopa: Carso d.o.o., Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, T: 01 58 99 234
Proizvajalec: Merck Selbstmedikation GmbH, Darmstadt, Nemčija

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...