Feminella Hyalosoft, vaginalne globule

Vaginalne globule vlažijo vaginalno sluznico, kadar je ta zaradi hormonskih sprememb v kateremkoli življenjskem obdobju ženske suha.
Več...
Pakiranje 10 globul
7,29€

Medicinski pripomoček

Vaginalne globule Feminella Hyalosoft vlažijo vaginalno sluznico, kadar je ta suha zaradi hormonskih sprememb v vseh življenjskih obdobjih, še posebej med menopavzo, po porodu, med dojenjem ali zaradi kemo- in radioterapije.

Zaradi svojih vlažilnih lastnosti Feminella vaginalne globule blažijo simptome vaginalne atrofije, kot so srbečica, pekoč občutek in občutek napetosti ali neudobja med spolnim odnosom.

Odmerjanje
Uporabite 1 vaginalno globulo na dan 10 dni oz. kot vam je svetoval vaš zdravnik.

Za lajšanje izsušenosti vaginalne sluznice med menopavzo:
Začetni odmerek: 1 vaginalna tableta na dan, 10-20 dni.
Vzdrževalni odmerek: 1 vaginalna globula dvakrat na teden.

Uporaba
Feminella vaginalne globule so namenjene samo za vaginalno uporabo. Odlomite eno globulo s traku. Film držite z obema rokama med palcem in kazalcem in počasi povlecite narazen. Previdno odstranite globulo s plastičnega filma. S prstom nežno vstavite globulo globoko v nožnico. Najbolje, da globulo vstavite pred spanjem.

Proizvajalec: CSC Pharmaceuticals Handels Gmbh Gewerbestrasse 18-20, 2102 Bisamberg, Avstrija, e-mail: officecsc-pharma.com

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...