Ferti Lily, skodelica za zanositev (1 skodelica)

Skodelica Ferti Lily deluje kot zaščitna zibelka za semenčice. Spodbuja potovanje in vstop večje količine semenske tekočine v sluznico materničnega vratu in s tem poveča možnosti, da ena od semenčic doseže vaše jajčece. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 skodelica
29,94€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: nožnica
Zdravje: zanositev, ženske

Skodelica za zanositev Ferti Lily je medicinski pripomoček, ki so ga razvili strokovnjaki na področju reprodukcije z željo, da pari uresničijo svoje sanje o ustvarjanju družine. Skodelica Ferti Lily ne bo motila romantike ali spontanosti v odnosu, ker je zasnovana za udobno uporabo po spolnem odnosu. Poslanstvo pri Ferti Lily je, da vam z uporabo tega izdelka pomagajo povečati verjetnost zanositve brez oviranja intimnosti. Skodelica je zasnovana tako, da pripelje čim več semenske tekočine do materničnega vratu, mesta odprtja maternice. Uporaba skodelice Ferti Lily tako pomaga večjemu številu semenčic, da dosežejo zaščitno okolje sluzi maternicnega vratu, ki deluje kot zbiralnik za njihovo podaljšano preživetje. Skodelico Ferti Lily po spolnem odnosu enostavno vstavite v nožnico. Izdelana je iz mehkega, prožnega silikona in je dokazano udobna za vstavljanje, nošenje in odstranjevanje.

Skodelico Ferti Lily uporabljajte med ovulacijsko fazo menstrualnega ciklusa. Z uporabo ovulacijskih testov si lahko pomagate določiti plodne dneve.

Prednosti:

 • Skodelica Ferti Lily omogoča, da več semenčic pride neposredno do materničnega vratu. 
 • Semenčice, zaščitene v skodelici Ferti Lily, so v nožnici manj časa izpostavljene pH-vrednosti, ki je za njih toksična. 
 • Skodelica Ferti Lily lahko ostane vstavljena na mestu do 1 ure in s tem podaljša čas, ki ga posamezna semenčica potrebuje, da priplava do sluznice materničnega vratu. 
 • Po vstavitvi skodelice Ferti Lily lahko uporabljate stranišce, se tuširate ali počnete kar želite, brez skrbi, da bi se medtem semenčice izgubile. 

Uporaba:
Skodelico Ferti Lily po spolnem odnosu vstavite v nožnico z enostavnim postopkom, ki je podrobno opisan v datoteki: Ferty Lily navodila za uporabo. Skodelico lahko uporabljate od 20 minut do največ 1 ure.
Za več informacij glejte datoteko Ferty Lily navodila za uporabo.

Sestava: 100% medicinski silikon

Previdnostni ukrepi:

 • Med prvo uporabo se lahko pojavijo blagi krči.
 • Nikoli ne izvlecite skodelice Ferti Lily z uporabo sile. Peclja skodelice ne vlecite s silo. Pecelj se lahko zlomi pri uporabi prekomerne sile.
 • Skodelica ni kontracepcijsko sredstvo in vas ne bo zašcitila pred spolno prenosljivimi okužbami. Pred uporabo skodelice Ferti Lily se posvetujte s svojim zdravnikom, ce ste pred tem že imeli potrjeno diagnozo sindrom toksičnega šoka.
 • Ne uporabljajte skodelice, če imate glivično ali bakterijsko okužbo. Nadaljujte z uporabo, ko se okužba popolnoma pozdravi. Če ste skodelico uporabljali med okužbo, je priporočljivo, da jo zamenjate z novo in s tem preprečite ponovno okužbo.
 • Zavrzite v smeti. Ne odplaknite skodelice  v stranišče. 

Več podrobnosti si lahko preberete v priponki: Ferty Lily navodila za uporabo

Ferti Lily pomaga povečati količino semenčic, ki zaplavajo v maternični vrat. Na plodnost lahko vpliva veliko dejavnikov, na katere Ferti Lily ne more vplivati. Če po 12 mesecih poskusov še niste uspeli zanositi ali ste zaskrbljeni zaradi svoje plodnosti, se posvetujte s svojim zdravnikom. Ta pripomoček je namenjen za pomoč pri zanositvi in ne zagotavlja nosečnosti.

Shranjevanje:
Shranjujte v suhem prostoru. Shranjujte zaščiteno pred sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Med uporabo shranjujte pri sobni temperaturi.

Proizvajalec: RSME - ROSESTA MEDICAL B.V., NIZOZEMSKA
Dobavitelj: OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana-Črnuče

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema in koncentrat sta vam na voljo kar 50% ugodneje. Akcija traja od 24. 9. do 9. 10. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.