Filorga BB Perfect 02 Sable Dore, krema - ZF 15 (30 ml)

Filorga BB Perfect je inovativna krema za prelepo kožo, katera zajema vse ključne elemente nege kože, kot so vlaženje kože, zmanjševanje gub, rdečice in znakov utrujenosti ter vrača koži naravni sijaj. Odtenek: 02 Sable Dore (zlati pesek).
Več...
Pakiranje 30 ml
37,85€

Filorga BB Perfect 02 Sable Dore krema je idealna za uporabo po estetskih posegih.

Te vključujejo posege z injekcijo, piling ali z laserjem. Pri estetskih posegih je možnost pojavljanja rdečice in modric večja. BB Perfect 02 krema prekrije nastale rdečice na koži obraza, modrice, in vpliva na spodbudo obnove kože po posegih.

BB Perfect 02

Filorga ponuje dva odtenka BB kreme; BB Perfect 02 Sabre Dore ima odtenek zlatega peska.

BB Perfect predstavlja celovito nego kože, katera:

  • Preprečuje in zmanjšuje gube.
  • Prekriva rdečico.
  • Zmanjšuje draženje kože.
  • Prekriva napake na koži.

Zaščitni faktor SPF15 preprečuje fotostaranje.

Kombinacija aktivnih sestavin Filorga BB Perfect 02 kreme aktivira mehanizme celjenja kože, kateri delujejo proti gubam, rdečici (Unisooth deluje na takojšnje zmanjšanje rdečice celo najbolj občutljive kože, da bi ten kože izgledal enakomeren) in izgledu utrujenosti.

Uporaba:
BB kremo vsakodnevno nanesite zjutraj in zvečer na čisto kožo. Nežno vmasirajte dokler se izdelek ne vpije.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...