izbor

Filorga C-Recover, vitaminski tretma (3 x 10 ml)

Intenzivni vitaminski tretma Filorga C-Recover je namenjen utrujeni koži brez sijaja. Uporablja se na starajoči se koži in ji nudi bogat antioksidantivni treatma s čistim vitaminom C (8%) in vlaženje. Po uporabi je koža bolj polna in sijajna.
Več...
Pakiranje 3 x 10 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
76,33€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: stres, utrujenost, gube, izrazne gube
Vsebnost: vitamin C, antioksidanti
Zdravje: starost

Filorga C-Recover je formuliran s tremi sestavinami, ki skupaj delujejo na intenzivno osvežitev utrujene kože in ji povrnejo mladostni sijaj. Glavna izmed teh komponent je izredno koncentriran čisti vitamin C (8%).

C-Recover tretma

Vitamin C je dobro poznan antioksidant. Filorga C-Recover tretma vsebuje večjo količino askorbinske kisline (v obliki čistega vitamin C), ki tudi v okviru nege lahko vpliva na nastajanje kožnega kolagena. Koža s polnovredno kolagensko sestavo je na videz bolj sijajna in bogata.

Ob tem C-Recover tretma vsebuje kompleksne polisaharide, ki dobro vežejo vlago in posledično vlažijo kožo, ter Filorgin NCTF kompleks, ki kožo revitalizira in deluje proti faktorjem staranju.

Trio sestavin je specifično zasnovan za borbo proti utrujenosti kože; intenzivni treatma tudi povrne sij starejši polti.

Kako uporabljati Filorgin vitaminski tretma?

Z močnim pritiskom na belo kapico, ki ji najdemo na vrhu 10 ml vsebina, sprostimo čisti vitamin C v prahu. Nato močno pretresite stekleničko Filorga C-Recover, da se zmes z askorbinsko kislino (vit. C) homogeno premeša.

Bela kapica, ki je bila tako porabljena, se odstrani in jo nadomestimo s priloženo kapalko.

C-Recover serum uporabljajte enotno po celem obrazu pred dnevno kremo (v poletnih mesecih zaradi vročega sonca, se priporoča uparaba v večernih urah, pred nočno kremo).

Opozorila:
Izogibajte se predela okoli oči in odprtih ran. Uporaba po odprtju: Po odprtju hraniti v hladilniku in uporabite v roku 7 dni.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...