izbor

Filorga Iso-Structure, učvrstitvena dnevna krema (50 ml)

Učvrstitvena dnevna krema Filorga Iso-Structure je namenjena zreli in povešeni koži. Sinergistična nega s hialuronsko kislino in NCTF kompleksom v kombinaciji z laminin-5 prekurzorjem zgosti kožo in ji povrne elastičnost. za zrelo in povešeno kožo z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino vrača koži tonus in čvrstost.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
68,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube, izrazne gube
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje, starost

Z leti se naša koža postane manj voljna, kar lahko privede do povešanje kože obraza. Filorga Iso-Structure vsebuje celostno formulo, ki koži povrne potrebno gostoto, deluje kot nega za okrepitev dermo-epidermis spoja in poveča fleksibilnost in elastičnost kože.

Glavne sestavine: 

NCTF kompleks in hialuronska kislina obnavljata dermo-epidermalno vezivno tkivo in preprečujeta izgubo čvrstosti. Semena jabolk (bogata s fitohormoni) povečujejo elastičnost in voljnost epidermisa.

Rezultati:
Vrača koži čvrstost, preprečuje povešenost kože, zapolnjuje gubice in preoblikuje linije obraza. Obrazu povrne polnost, koža je gladka.

Uporaba:
Nanesite zjutraj na očiščeno kožo.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...