izbor

Filorga Iso-Structure, učvrstitvena dnevna krema (50 ml)

Učvrstitvena dnevna krema Filorga Iso-Structure je namenjena zreli in povešeni koži. Sinergistična nega s hialuronsko kislino in NCTF kompleksom v kombinaciji z laminin-5 prekurzorjem zgosti kožo in ji povrne elastičnost. za zrelo in povešeno kožo z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino vrača koži tonus in čvrstost.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
68,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube, izrazne gube
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: vlaženje, starost

Z leti se naša koža postane manj voljna, kar lahko privede do povešanje kože obraza. Filorga Iso-Structure vsebuje celostno formulo, ki koži povrne potrebno gostoto, deluje kot nega za okrepitev dermo-epidermis spoja in poveča fleksibilnost in elastičnost kože.

Glavne sestavine: 

NCTF kompleks in hialuronska kislina obnavljata dermo-epidermalno vezivno tkivo in preprečujeta izgubo čvrstosti. Semena jabolk (bogata s fitohormoni) povečujejo elastičnost in voljnost epidermisa.

Rezultati:
Vrača koži čvrstost, preprečuje povešenost kože, zapolnjuje gubice in preoblikuje linije obraza. Obrazu povrne polnost, koža je gladka.

Uporaba:
Nanesite zjutraj na očiščeno kožo.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...