akcija izbor

Filorga NCTF-Intensive, regenerirajoči serum (30 ml)

Vsi izdelki Filorga so vam na voljo 20% ugodneje.
Filorga NCTF-Intensive serum vsebuje visoko koncentracijo NCTF kompleksa za intenzivno regeneracijo in »anti-age« učinek. Intensive serum prvič vsebuje enako koncentracijo NCTFja kot tisti, ki se uporablja v anti-age injekcijskih tretmajih v ordinacijah.
Več...
Pakiranje 30 ml
Redna cena 86,91€
Poštnina Brezplačna poštnina
69,53€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube, izrazne gube
Vsebnost: vitamin C, antioksidanti, retinol

Filorgin NCTF-Intensive regenerajoči serum je edinstvena anti-age formula, ki se ponaša z visoko NCTF (New Cellular Treatment Factor) vsebnostjo. Prvič je na tržišču izdelek v obliki seruma, ki vsebuje koncentracijo NCTFja primerljivo s koncentracijami NCTFja v meso-injekcijskih anti-age treatmajih. Le-ti se uporabljajo pri estetski dermatologiji v dermatoloških ordinacijah.

NCTF-Intensive serum

Zavedati se moramo, da je Filorga NCTF-Intensive serum za regeneracijo zelo bogat preparat. Kot tak se uporablja predvsem za:

  1. Celovito učinkovito obnovo kože obraza (aktivna regeneracija). Formula, ki vsebuje NCTF, edinstveni polirevitalizirajoči kompleks, ki izhaja iz estetske medicine, je prvič na voljo v enaki koncentraciji kot tisti, ki se uporablja v »anti-age« injekcijskih tretmajih v ordinacijah.  
  2. »Anti-age« korekcijo (gube - čvrstost - zdrav sijaj). NCTF-Intensive serum vsebuje retinol v kombinaciji z DNA kompleksom in vitaminom C. Kot tak vpliva na odlične rezultate pri vidnem pomlajevanju kože.

Kako se NCTF-Intensive serum uporablja?

Filorga serum za regeneracijo se nanaša proizvaja zjutraj in/ali zvečer na temeljito očiščeno kožo, pred nanosom dnevne in/ali nočne kreme.

Sama formula je lahke teksture, ki se hitro vpije v kožo obraza.

filorga nctf sestavine

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...