Filorga Perfect+, serum (30 ml)

Perfect+ anti-age serum je namenjen za odraslo kožo, kjer so že vidne ali pa se začnejo pojavljati gube. Filorga Perfect+ vpliva na obrazne gume z učinkovito tro-tirno formulo kožnega ojačevalca, pilinga in NCTF kompleksa.
Več...
Pakiranje 30 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
61,33€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube, izrazne gube
Zdravje: starost

Perfect+ predstavlja skupek Filorgine strokovnosti, specifično oblikovan za odraslo kožo, ki jo je ali jo začenja načenjati zob časa. Starostne spremembe na koži, kot so gubice in gube ter izguba sijaja, so lahko trdovratne in estetsko nezaželjene nadloge.

Perfect+ serum

Filorga Perfect Plus serum vpliva na preoblikovanje kože, ki vodi v mladostnejši in urejen izgled kože.

S polnovredno formulo vpliva na:

  1. Gube in teksturo kože. [Sestavina: trio aktivna formula]
  2. Obrazne pore. [Sestavina: dodan adstringent]
  3. Zdrav sijaj. [Zeliščna sestavina]

Najbolj poudarjen in pomemben vpliv Perfect+ seruma je na glajenje gub in vzpostavljanja polnejše teksture kože. Nosilec tega vpliva je sestavljen iz trotirnih negovalnih sestavin, ki so hkrati:

  1. Skin booster.
  2. Nega podobna obraznemu piling.
  3. NCTF kompleks. Znan Filorgin kompleks, ki zajema bogat spekter aminokislin, vitaminov, nukleinskih baz, mineralov in antioksidantov.

Kako se nanaša Perfect+ serum?

Filorga Perfect+ se nanaša pred nanosom kreme. Lahko se ga nanese ob jutranji ali večerni kozmetični rutini. Po uporabi si je treba vode omiti, da sestavine ne pridejo v stik z drugimi kozmetičnimi izdelki.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...