Filorga Sleep & Peel, nočna obnavljajoča nega za kožo (50 ml)

Filorga SLEEP And PEEL je nočna anti-age obnavljajoča nega za kožo. Kompleks NCTF in hialuronska kislina tekom noči koži obraza povrne mladostno mehkobo in sijaj.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
68,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: gube, izrazne gube
Vsebnost: antioksidanti
Zdravje: vlaženje, zaščita kože

Filorga Sleep & Peel nočna obnavljajoča nega predstavlja anti-age treatma, ki s postopnim sproščanjem NCTF kompleksa in hialuronske kisline poskrbi za dolgotrajno nočno nego naše kože.

Sleep & Peel

V osnovi Sleep & Peel krema neguje kožo obraza kot ojačevalec celične obnove starejše kože s prisotnostjo starostnih gub in gubic.

Filorgina nega vpliva predvsem na globoko pomiritev kože med spanjem. Obenem je pa tekom noči postopoma dovaja bogate in večkomponentne sestavine, kot sta Filorgin NCTF kompleks in hialuronska kislina, v tkivo kože. 

Najpomembnejši je občutek mehke in obnovljene kože obraza, ki je že zjutraj napolnjena z energijo in pripravljena na nov dan.

Noč za nočjo se starostne gubice na obrazu sčasoma gladijo, kože pa pridobiva sijoč in mladostniški videz.

Bistvo Filorga Sleep & Peel nočne nege je njena večkomponentna sestava, ki zagotavlja večurno sproščanje le-teh v sam epidermis.

Večkomponentna sestava Filorga Sleep & Peel treatmaja

Skupno Filorgin treatma zajema več kot 100 sestavin, od tega jih je več kot 65% aktivnih. 

Najpomembnejša stalnica Filorga izdelkov je večkomponentni NCTF kompleks, ki vsebuje 24 aminokislin, 14 vitaminov, 6 koencimov, 5 nukleinskih baz, 4 minerala in dve vrsti antioksidantov. Skupaj s hialuronsko kislino ustvarita pravi koktejl anti-age sestavin za nego gubic na koži.

Temu je dodana mešanica šestih alfa hidroksi kislin in beta hidroksi kislin. Ključno pri tem je, da imajo te AHA in BHA kisline naraščajoče molekulske mase. To zagotovi, da se nekatere absorbirajo prej, nekatere pa pozneje, in s tem zagotovijo postopen in nadzorovan piling kože obraza.

Dve dodatni učinkovini - azelaična kislina v liposomski obliki in piruvična kislina - zagotovita dodatno trojno nego z vlaženjem, protikomedolizno nego in vplivom na antioksidativno dejavnost.

Za zaščitno in anti-age nego pa poskrbita tudi dva matrikina peptida v kombinaciji z izvlečkom rjave alge in alfa arbutinom.

Kakšno so rezultati uporabe Filorga Sleep & Peel kreme?

Ob pravilno uporabi Filorga nočne nege je koža občutno bolj gladka, polt pa svetlejša. Povrne se bleščeč sijaj in lepota, pomanjkljivosti postanejo manj vidne.

Kremo nanašamo ob večernem času na popolnoma očiščeno kožo. Sleep & Peel lahko nanašamo vsak večer. V primeru, da je koža izjemno občutljiva, začnemo z nanašanjem vsak drugi dan, in če opazimo, da naša koža dobro prenaša bogato Filorgino formulo, lahko pričnemo nanašati kremo vsak večer. 

Opozorila:

Ne nanašajte na: vlažno kožo, na področje okrog oči, na odprte poškodbe. Če po nanosu občutite rahlo žarenje, je to znak delovanja aktivnih sestavin. Če pa je žarenje intenzivno, takoj izperite obraz s hladno vodo in prekinite z uporabo izdelka.

 

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...