FIT Therapy, univerzalni protibolečinski obliž (10 kosov)

Obliž se uporablja v primerih bolečin v hrbtu, bolečine v vratu, išias, preobremenitve mišic (ramena, komolca, kolena, telesa, itd.).
Več...
Pakiranje 10 kosov
25,00€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, obliži, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: mišice, kosti, hrbet, vrat, roke, komolci, kolena
Oznaka: bolečina, stres
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček
Obliž s tehnologijo FIR, ki odbija infrardeče sevanje telesa. Obliži FIT so izdelani iz 100 % netkanega tekstila – polipropilena z minerali (kot je titan). Znanstvene študije na osnovi spektroskopije kažejo, da je posebna sestava mineralov (kovinskih dioksidov) v obliki prahu, imenovana AT5.05, sposobna odbijati najbolj oddaljeno infrardeče sevanje, imenovano Far Infrared (FIR). V skladu z nedavnimi znanstvenimi domnevami je torej to tehnologijo mogoče uporabljati na človeškem telesu, izkoriščajoč odboj infrardečega sevanja – ki se običajno razprši pri oddajanju telesne toplote – tako, da se okrepi površinska mikrocirkulacija v koži.

Obliži so primerni:

 • Za blažitev mišično-skeletnih bolečin – povezanih s pretirano ačidozo tkiv zaradi preobremenitve mišičnih vlaken – s pospeševanjem.
 • odstranjevanja mlečne kisline.
 • V postopkih obnove funkcij mišičnih tkiv, prizadetih od kontraktur zaradi preobremenitve, antalgičnih kontraktur in pomanjkanja moči
 • zaradi sindromov pretiranega stresa, s tem ko prispevajo k zmanjšanju bolečin in delujejo sprostitveno na mišice obravnavanega območja.
 • Obliž v embalaži lahko uporabite v primeru bolečin hrbta, vrata, ishiadicnega živca ali v primeru mišicne preobremenitve (v ramenu, komolcu, kolenu, meci itd.).

Obliž odstranite s podlage:

 • Obliž namestite na mesto bolečine, na kožo, ki je suha, čista in brez dlak
 • Počakajte približno dve minuti, da se obliž bolje prilepi na kožo
 • Obliž pustite prilepljen 5 dni
 • Nadaljujte s terapijo do izboljšanja simptomov
 • Obliž ohranja svojo učinkovitost, tudi če se zmoči (npr. pri tuširanju).

Opozorila:
Obližev ne smete uporabljati na ranah ali na poškodovani ali pordeli koži. Ti izdelki niso sterilni in ne vsebujejo nobenega zdravila. V primeru posebnih cirkulacijskih patologij (zlasti v zvezi z mikrocirkulacijo) ali mišičnih patologij se posvetujte s svojim zdravnikom, preden uporabite obliže. Obliža ne namestite, ce so na njem očitna znamenja obrabljenosti ali neustreznosti. V primeru hude občutljivosti na obliž, kot sta na primer srbenje in pordelost, obliž takoj odstranite.

hranjujte pri sobni temperaturi. Embalaža zagotavlja potrebno zaščito izdelka, da se prepreči njegova poškodba med fazami premikanja.

Proizjvalec: D.Fenstec s.r.l. Viale Verona 74 36077 Altavilla Vicentina, Vicenza (IT).
Uvoznik: Pharmagold d.o.o., Obala 18, SI-6320 Portorož-Portorose.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo: Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*.

Ob nakupu kateregakoli izdelka Avene prejmete darilo:  Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml)*. *Rok uporabe darila 03/2020. Akcija traja od 24.2.2020 do razdelitve zalog daril. Avène YsthéAL Intense, koncentrat proti gubam za obnovo kože (30 ml) Avène YsthéAL ...