Fitormil gel

Fitormil gel je primeren za ženske v obdobju pred-menopavzo in menopavzo, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.
Več...
Pakiranje 30 ml
9,12€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sečila, sluznica, nožnica
Oznaka: vnetje, draženje, srbenje
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Fitormil gel za ženske z zaščitnim, blažilnim in vlažilnim učinkom. Še posebej je primeren za obdobja pred-menopavze  in menopavze, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.

Uporaba:
Fitormil gel je priporočljivo uporabljati sočasno s fitormil vaginalnimi globulami. Najprej vstavite globule, čez nekaj časa pa uporabite še gel. Po potrebi nanesite 3 cm gela na očiščeno in osušeno mesto ter ga rahlo vtirajte.

Globule namreč delujejo znotraj nožnice, gel pa na prizadeti zunanji del spolovila. Priporočljivo ga je uporabljati skupaj z globulami pred spolnimi odnosi.

Sestavine:
Fitormil gel vsebuje: natrijevo sol hialuronske kisline – vlaži sluznico in kožo, deluje kot lubrikant (mazivo) ter glicerol – izdatno vlaži sluznico in kožo.

Ne vsebuje umetnih barvil in dišav.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride gel v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Rok uporabe je naveden na embalaži.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...