Fitormil gel (30 ml)

Fitormil gel je primeren za ženske v obdobju pred-menopavzo in menopavzo, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.
Več...
Pakiranje 30 ml
9,12€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sečila, sluznica, nožnica
Oznaka: vnetje, draženje, srbenje
Vsebnost: hialuronska kislina
Zdravje: intimna nega

Medicinski pripomoček

Fitormil gel za ženske z zaščitnim, blažilnim in vlažilnim učinkom. Še posebej je primeren za obdobja pred-menopavze  in menopavze, pri razdraženi nožnici zaradi fiziološkega pomanjkanja vlažnosti in posledično povečani suhosti nožnice.

Uporaba:
Fitormil gel je priporočljivo uporabljati sočasno s fitormil vaginalnimi globulami. Najprej vstavite globule, čez nekaj časa pa uporabite še gel. Po potrebi nanesite 3 cm gela na očiščeno in osušeno mesto ter ga rahlo vtirajte.

Globule namreč delujejo znotraj nožnice, gel pa na prizadeti zunanji del spolovila. Priporočljivo ga je uporabljati skupaj z globulami pred spolnimi odnosi.

Sestavine:
Fitormil gel vsebuje: natrijevo sol hialuronske kisline – vlaži sluznico in kožo, deluje kot lubrikant (mazivo) ter glicerol – izdatno vlaži sluznico in kožo.

Ne vsebuje umetnih barvil in dišav.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Če pride gel v stik z očmi, jih temeljito izperite z vodo. Shranjujte pri sobni temperaturi. Embalaže ne izpostavljajte toploti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Rok uporabe je naveden na embalaži.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...